+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Velsen-Noord.
Laad meer vacatures

Projectleider Rioleringen – Velsen Velsen-Noord

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centerpoint

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Als manager van de afdeling rioleringen, beheer en onderhoud, krijg je de kans om projecten van begin tot eind te leiden, waarbij je verantwoordelijk bent voor tijd, geld, veiligheid en kwaliteit. Je zult een team van eigen personeel en ZZP-ers aansturen, nieuwe opdrachten verzorgen, de planning van personeel beheren, offertes opstellen, inkoop regelen, en de projecten op alle fronten bewaken. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

In deze functie ben jij de manager van de afdeling rioleringen, beheer en onderhoud. Onder jouw supervisie worden projecten gerealiseerd waarvoor jij de verantwoording draagt in tijd, geld, veiligheid en kwaliteit!


Voor deze laatste afdeling zijn wij op zoek naar een projectleider/manager. De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Aansturen van eigen personeel en ZZP-ers
  • Het verzorgen van nieuwe opdrachten
  • Planning van inzet personeel
  • Opmaken van offertes
  • Verzorgen van inkoop
  • Bewaken van de projecten op basis van kwaliteit, geld en planning
  • Bewaken van de veiligheid


Gevraagd

Voor deze functie ben je in het bezit van een diploma op HBO niveau met een voorkeur voor een civiele of technische achtergrond. Kennis van de rioolbranche en/of gww is een pré. Je bent in het bezit van een geldig certificaat VCA VOl en de kennis van Office is goed. Je bent accuraat, kostenbewust en commercieel vaardig.



Aanbod

Onze opdrachtgever wenst eerst een detacheringsperiode aan te gaan. Bij goed functioneren word je een vast contract geboden.


Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 020-6702100


Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via deze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een aannemingsbedrijf actief in diverse disciplines van de civiele techniek, te noemen: GWW, Cultuurtechniek en Rioolservice. Deze laatste afdeling heeft een 24/7 service afdeling voor het verhelpen van acute problemen voor zowel binnen- als buitenriolering.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in