+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

PHP Developer Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Search X Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.583 - € 6.167 p/m
  • Pensioenregeling, Winstdeling

Vacatureomschrijving

Een speld in een hooiberg vinden. En snel ook. Dat is het doel achter één van de meest geavanceerde zoekmachines in het Nederlandse bedrijfsleven. Help jij om die machine te bouwen?

Wie weet, waar gaat dit over?

Een platform waar alle juridische informatie wordt verzameld die jij je maar kunt voorstellen. Met een zoekmachine die volledig is toegespitst op de gebruiker, zet dit bedrijf de juridische wereld op zijn kop. En ze kunnen jouw hulp daarbij goed gebruiken.

Wat hebben ze nodig?

Als ervaren PHP Developer weet jij als geen ander wat het verschil tussen een goede en een slechte developer is. Dat zit hem niet in het aantal jaren ervaring of de programmeertalen die iemand kent, maar wordt bepaald door hoe snel iemand de oplossing kan vinden voor een probleem. Liever 2 minuten googlen dan 2 uur goochelen.

Jij gaat als PHP Developer bouwen aan een platform dat 100% aansluit bij de behoefte van de gebruikers. Je werkt nauw samen met jouw collega’s, van ontwikkelaars tot UX/UI Designers. Samen spar je om tot nieuwe ideeën te komen en speel je in op vragen vanuit de klant. Allemaal zodat het platform weer net een stapje dichter bij perfectie komt.

Kan ik iets meenemen?

Jij voelt je als een vis in het PHP water. Ben je meer van Symfony of een ander modern framework, dan is dat ook goed! Daarnaast hecht je waarde aan leesbare en testbare code. Toch is het allerbelangrijkste nog altijd jouw mindset. Er is namelijk altijd ruimte om te leren, zolang jij maar over de juiste drive beschikt. O, niet onbelangrijk: je spreekt en schrijft foutloos Nederlands.

Wat krijg ik er voor terug?

Je wordt natuurlijk goed beloond voor al dat harde werk. Om te beginnen met een basissalaris tussen de €55.000 en €74.000,- bruto per jaar op basis van 36 uur per week. 32 uur werken is ook een optie! Daarnaast krijg je een uitstekend secundair pakket met o.a. een winstdelingsregeling, een pensioenregeling en een MacBook van de zaak. Dus waar wacht je nog op? Stop met zoeken en help met vinden. Druk nu op Apply!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in