+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.

Psycholoog leefstijlverandering Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.436 - € 6.389 p/m

Vacatureomschrijving

Werken in een toonaangevende kliniek op het gebied van bariatrie, leefstijlverandering en de behandeling van morbide obesitas. Een organisatie met internationale activiteiten.


Jouw nieuwe baan

Bij de grootste en meest gespecialiseerde zelfstandige kliniek in Nederland voor de behandeling van mensen met morbide obesitas, draag jij bij aan de leefstijlverandering van patiënten. Als psycholoog maak je deel uit van een multidisciplinair team van deskundigen, dat wordt gevormd door een arts, bewegingsdeskundige, psycholoog, diëtist, internist en chirurg. Binnen dit team verzorg jij de psychologische interventies in de behandelprogramma’s van deze kliniek. Je bent medeverantwoordelijk voor het behandeladvies na de screening, het voorbereiden op de operatie en de fase né de operatie.

Meewerken aan uitstekende behandelresultaten bij een patiëntpopulatie met een grote diversiteit Jij leidt voornamelijk groepsbijeenkomsten. Daarin richt jij je op gedragsmatige verandering, beïnvloeden van het eetgedrag, uitwisselen van ervaringen, leren omgaan met overgewicht (acceptatie) en het werken aan een positief zelfbeeld. Vanuit de visie dat mensen zelf hun problemen moeten kunnen oplossen, vormt de eigen verantwoordelijkheid een belangrijk aspect. Voor eventuele achterliggende problemen verstrek je ook informatie over andere vormen van gespecialiseerde hulpverlening of verwijs je door naar psychiatrische of gespecialiseerde psychologische behandelaars.

Sinds 2024 werken behandelaren meer vanuit een overstijgende rol als (leefstijl)coach, met behoud van de monodisciplinaire deskundigheden. Dit betekent onder meer dat de basiskennis en basisvaardigheden van andere disciplines een prominentere rol krijgen in de eigen discipline.


Jouw nieuwe werkplek

Deze obesitaskliniek heeft al ruim 25 jaar ervaring met bariatrie en staat in Nederland en het buitenland bekend als expert op dit gebied. Verspreid over het land heeft deze kliniek 10 vestigingen die zeer goede behandelresultaten hebben. Er is sprake van een platte organisatiestructuur en een informele werksfeer.

Deze kliniek heeft een aparte divisie opgezet waarbinnen mensen met (ernstig) overgewicht die al veel hebben geprobeerd om af te vallen, een oplossing aangereikt krijgen om hun gewicht aan te pakken. Cliënten kunnen kiezen uit onder andere kiezen een behandeling met medicatie, een inslikbare maagballon óf een combinatie van een maagballon met medicatie. Het betreft behandelingen die niet vergoed worden door zorgverzekeraars.


Wat breng je mee?

Jij hebt de universitaire opleiding Psychologie succesvol afgerond. Daarna heb je werkervaring opgedaan, bij voorkeur op het vlak van verslavingszorg, revalidatie, GGZ en/of eetstoornissen. Je hebt kennis van en ervaring met (complexe) psychopathologie en bij voorkeur met obesitas en gerelateerde co-morbiditeit. Je bent communicatief sterk. Werken met groepen vind je prettig. Voor onbekende situaties deins je niet terug. Om als psycholoog het verschil te kunnen maken zijn samenwerking en focus nodig. Bij voorkeur heb jij kennis van CGT/ RET.


Arbeidsvoorwaarden

Deze werkgever hanteert de cao ZKN. Het salaris (FWG 60) bedraagt minimaal 4.436 euro en maximaal 6.389 euro bruto per maand op fulltime basis. Dit is een parttime vacature voor 24 uur per week. Je werkt tijdens reguliere kantoortijden. Ook biedt deze werkgever een prima pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een dertiende maand en goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekostenverzekering en scholing.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in