+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.

ANIOS interne geneeskunde Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.396 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

BKV biedt een unieke kans met hun Medical Traineeship. Dit programma helpt basisartsen zich breed te ontwikkelen en te ontdekken wat hen echt interesseert. Je kunt aan de slag op de afdeling interne geneeskunde, waar je veel leert en bijdraagt aan de zorg. Het ziekenhuis staat bekend om zijn goede opleidingsmogelijkheden en innovatieve aanpak. Als extra voordeel biedt BKV een persoonlijk ontwikkelplan, flexibele arbeidsvoorwaarden en korting op verzekeringen en sport. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Volop aandacht voor jou, met goede voorbereiding op de huisartsenopleiding of interne geneeskunde. BKV biedt een uitstekend Medical Traineeship. Grijp deze kans!


Jouw nieuwe baan

Met je artsdiploma op zak heb je keuze uit diverse specialistische vervolgopleidingen. Kiezen is moeilijk. Een goede voorbereiding op een specialistische vervolgopleiding is belangrijk. Daar heeft BKV iets voor ontwikkeld: een Medical Traineeship waarbij jij je als basisarts kunt ontwikkelen in de volle breedte én ontdekken waar jouw hart ligt.

Heb je al eens nagedacht over een ANIOS functie binnen de interne geneeskunde?

Als arts op de afdeling interne geneeskunde verricht je klinische taken en heb je gedeelde verantwoordelijkheid voor de acute zorg op de SEH. Hier ga je een leuke en leerzame periode tegemoet. Naast de algemene interne geneeskunde is er binnen deze afdeling een sterke profilering van de endocrinologie, vasculaire geneeskunde, MDL, nefrologie en oncologie/hematologie.


Jouw nieuwe werkplek

Je werkt in een ziekenhuis met ruim 2.800 medewerkers in Noord-Limburg. Naast medisch specialistische zorg biedt dit ziekenhuis ook complexe zorg. Patiënten van (ver) buiten de regio komen hiervoor naar hier. Innovatie, opleiding en onderzoek staan hier hoog in het vaandel. Door de STZ-status zijn zij een belangrijk opleidingsplek voor artsen, verpleegkundigen en andere behandelaars. Het opleidingsklimaat is uitstekend en er bestaat een uitgebreid onderwijsprogramma.

Activiteiten voor vanuit interne geneeskunde voor gerelateerde vakgebieden
Alle 17 ANIOS werken binnen de vakgroep interne en de vakgroep MDL. Ook kun je activiteiten oppakken voor de medisch specialisten in de longgeneeskunde en cardiologie. De meerderheid van de arts-assistenten zijn in opleiding tot internist óf in vooropleiding voor MDL-arts, cardioloog, longarts of reumatoloog. Door het frequente natuurlijke verloop van de ANIOS naar opleidingsposities zijn er veel mogelijkheden voor nieuwe assistenten. De onderlinge contacten en de samenwerking zijn zeer aangenaam.


Wat breng je mee?

Eigenlijk zijn alle BIG-geregistreerde artsen bevlogen en gedreven, daar ligt het niet aan. Niemand klaagt over alle vlieguren die gemaakt moeten worden om ergens specialist in te worden. Bijna iedere ANIOS is op zoek naar verdieping en hecht belang aan resultaatgericht werken. Waar je jezelf in moet herkennen om een échte Medical Trainee te zijn, is het volgende:

Jij..

  • stelt je leerbaar op en bent nieuwsgierig;

  • komt zelfstandig goed uit de verf;

  • bent communicatief sterk en een fijne collega op wie jouw team kan bouwen.

Arbeidsvoorwaarden

Dit ziekenhuis volgt de cao ziekenhuizen, FWG 65. Dat betekent een maximaal salaris van 6.396 euro per maand bij een fulltime werkweek.  Wij zijn ervaren onderhandelaars en halen de beste optie voor jou naar boven. Tevens krijg jij 8,33 procent vakantiegeld, 8,33 procent eindejaarsuitkering en mag je gebruik maken van een groot aanbod e-learnings. Jouw nieuwe werkgever staat voor een goede balans tussen werk en privé en biedt een aantrekkelijk pakket flexibele arbeidsvoorwaarden aan. Denk aan korting op verzekeringen en / of sportarrangementen. Je bent minimaal 7 maanden beschikbaar.

Je krijgt direct een arbeidsovereenkomst bij BKV en werkt 38 uur per week. Wij maken met jou vanaf het begin een persoonlijk ontwikkelplan op maat waarin we de doelen vastleggen, de opleidingsdagen inregelen en coaching-momenten inregelen. Voel je vrij om je loopbaan en ambities met ons te bespreken. Ontdek meer over dit Traineeship via onze informatieve podcast!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in