+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roermond.

Anios verslavingszorg Roermond

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

GOED.

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Bij Goed zoeken we een gepassioneerde en vakkundige Basisarts voor onze vooruitstrevende detoxklinieken. Deze uitdagende rol biedt de unieke kans om een cruciale bijdrage te leveren aan de levens van mensen die de strijd aangaan met verslaving. Ben jij klaar voor een carrière die écht het verschil maakt?

In je nieuwe rol als basisarts in de verslavingszorg begin je met het uitvoeren van diepgaande klinische evaluaties. Je wordt de sleutel tot verandering door je expertise in te zetten om complexe verslavingsproblematiek en co-morbiditeiten te herkennen en te ontrafelen. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde in het begrijpen en behandelen van elke unieke casus. Vervolgens richt je je op het ontwerpen van persoonlijke detoxificatiebehandelingen. Jouw rol is cruciaal in het veilig en effectief begeleiden van cliënten door hun ontgiftingsproces. Je creëert op maat gemaakte plannen die aansluiten bij de individuele behoeften en situaties van elke cliënt. Als het gaat om medisch management, neem je het voortouw. Je bent verantwoordelijk voor het voorschrijven van innovatieve behandelmethoden en werkt nauw samen met een team van topexperts. Samen zorgen jullie voor een holistische benadering van de verslavingszorg. Educatie speelt ook een grote rol in je werk. Je maakt het verschil door cliënten te empoweren met kennis over hun verslaving en herstelproces. Jouw inzicht en informatie zijn essentieel om levensveranderende stappen te zetten in het herstel van cliënten. Je werkt ook in een collaboratieve omgeving met diverse zorgprofessionals. Dit is je kans om jouw gespecialiseerde kennis in de verslavingsgeneeskunde te delen en samen te werken voor de beste zorg. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de zorgvuldige dossiervoering. Je waarborgt dat de cliëntendossiers nauwkeurig en up-to-date zijn. Dit is een cruciaal onderdeel voor een succesvol herstel van de cliënten en een essentiële pijler in jouw werk. Met deze veelzijdige en impactvolle taken draag je bij aan een zinvolle verandering in de levens van mensen die worstelen met verslaving.


Wat breng jij als Anios verslavingszorg
  • Afgeronde academische opleiding tot Basisarts.
  • BIG-registratie.
  • Een krachtige persoonlijkheid, klaar om leiderschap en innovatie te tonen in een multidisciplinaire setting.
  • Uitstekende communicatievaardigheden en een empathische benadering.
  • Een proactieve, verantwoordelijke houding met de drive om altijd het beste uit jezelf en je team te halen.
Wat bieden wij vanuit GOED.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende en betekenisvolle rol binnen een innovatieve zorgomgeving.
  • Samenwerking met een divers en deskundig team.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.
  • Een competitief salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Zzp uurtarief 

Uurtarief vanaf €75,- afhankelijk van opleiding en ervaring.

Vragen?

Heb je behoefte aan meer informatie of zit je met vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons toegewijde team van recruiters bij Goed.work. Voor een persoonlijk gesprek kun je eenvoudig een e-mail sturen naar Ilhem Aloui via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.k , of neem direct contact op door te bellen of te appen naar 0648882395. Ons team staat altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je verder te helpen op jouw professionele pad.

Goed.Work: Uw Partner in Professionele Bemiddeling!

Bij Goed.Work zijn we meer dan alleen een uitzendbureau; we zijn een toegewijde partner in jouw professionele reis. Wij specialiseren ons in het verbinden van getalenteerde professionals met betekenisvolle en uitdagende functies in diverse sectoren. Onze missie is het creëren van perfecte matches tussen werkgevers en werknemers, waarbij kwaliteit en persoonlijke aanpak voorop staan.



Bedrijfsomschrijving

Goed is het flexbureau voor zorgprofessionals.
Wij ontzorgen zowel de opdrachtgever als de zorgverlener. Hiermee creëren wij de tijd en ruimte voor datgene waar jij goed in bent: zorg verlenen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in