+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Weert.
Laad meer vacatures

ANIOS SEH Weert

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 6.091 p/m

Vacatureomschrijving

Deze nieuwe spoedpost is de perfecte uitdaging voor jou wanneer jij een rol als ANIOS op een levendige spoedeisende hulp ambieert.


Jouw nieuwe baan

Een fulltime baan in een Limburgs ziekenhuis voor een ambitieuse basisarts. Dit ziekenhuis heeft een opleidingserkenning voor de opleiding huisartsgeneeskunde. Een aantal artsen dat hier nu nog als ANIOS SEH werkt, gaat aan de huisartsopleiding beginnen. Neem jij binnenkort hun plaats als basisarts SEH in?

Jij bent eerste aanspreekpunt op de afdeling spoedeisende hulp. Je zorgt voor de eerste opvang en behandeling van patiënten. Jouw taken variëren van het uitvoeren van medische handelingen in samenspraak met SEH-artsen tot acute zorgverlening tijdens nachtdiensten op verpleegafdelingen. De rol biedt een rijke leeromgeving, ondersteund door een opleidingssysteem in huisartsgeneeskunde.


Jouw nieuwe werkplek

Dit is een kleinschalig ziekenhuis in het noorden van Limburg dat behoort tot de top 5 van de meest klantvriendelijke ziekenhuizen van Nederland. Mede door de korte lijnen kan er op een professionele wijze hoogstaande zorg worden geleverd.

Als basisarts SEH kom je terecht in een team bestaande uit 4 SEH-artsen en 8 ANIOS. Ook werken er SEH-verpleegkundigen. De SEH-afdeling werkt samen met de huisartsenpost. Er is 1 loket waar patiënten ’s avonds, ’s nachts en in het weekend terecht kunnen met medische spoedsituaties.

De werksfeer kenmerkt zich door persoonlijk contact, korte lijnen en een informele sfeer, ideaal voor zorgprofessionals die houden van een hands-on aanpak in acute zorgsituaties.


Wat breng je mee?

Jij hebt een artsdiploma en een geldige BIG-registratie. ook ben je een echte teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot empathisch vermogen.

Flexibiliteit en aanpassingsvermogen zijn cruciaal in de snel veranderende omgeving van de Spoedeisende Hulp. Aantoonbare affiniteit met acute zorg is een must, evenals bereidheid tot deelname aan ons onderwijssysteem.


Arbeidsvoorwaarden

Via BKV werk je op detacheringsbasis in dit ziekenhuis. Het salaris bedraagt maximaal 6.091 euro bruto per maand op basis van een fulltime werkweek. Het betreft een vacature voor minimaal 1 jaar en je start per direct.

Als je nog geen ATLS-certificaat hebt, is het mogelijk om dat hier te behalen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in