+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

ANIOS bedrijfsgeneeskunde Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B), Auto aanhanger (BE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 7.000 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Overweeg je als ervaren arts een switch naar bedrijfsgeneeskunde? Ontdek de impact van beïnvloeding naast genezing.


Jouw nieuwe baan

Binnen deze dynamische omgeving krijg je de kans om een functie te vervullen waarin jij je grenzen kunt verleggen en je moed kunt tonen. Met jouw expertise focus je op het bevorderen van duurzame inzetbaarheid. Als arts in de bedrijfsgeneeskunde neem je een steeds grotere leiderschapsrol op je en fungeer je tevens als adviseur en coach voor je collega's. 

Jij bent degene die zich buigt over complexe gevallen. Door doelgerichte vragen te stellen tijdens gesprekken, ontrafel je de werkelijke oorzaken achter het verzuim. Daarbij houd je ook rekening met het gedrag en de keuzes die medewerkers maken met betrekking tot hun verzuim. 

Bedrijfsgeneeskunde draait niet alleen om genezing, het is een vak dat de kunst van beïnvloeding omvat. Je werkt nauw samen met een team van zorgprofessionals. Wanneer een medewerker zich ziek meldt, wordt deze allereerst onderzocht door een arbeidsverpleegkundige of vindt er telefonisch contact plaats met een ondersteunende bedrijfsarts. Samen met jouw team streef je naar een optimale samenwerking met de klanten.


Jouw nieuwe werkplek

Deze organisatie is onderdeel van een groep van samenwerkende bedrijven met expertise op alle deelgebieden van duurzame inzetbaarheid. Er zijn 3 kantoorlocaties: Nieuwegein, Etten-Leur en Uden. Ondanks deze vaste locaties, is de organisatie door heel Nederland actief. 

Net als jouw collega’s ben je waarschijnlijk niet veel op kantoor aanwezig. Je bent voornamelijk werkzaam op klantlocaties door heel Nederland. Het maakt dus niet uit waar je vandaan komt; je gaat gewoon in jouw regio aan de slag. De dienstverlening is heel breed, wat betekent dat je klanten van verschillende groottes en sectoren bedient.  

Je maakt deel uit van een jong team. Hier proef je de trots en het enthousiasme bij collega’s. Iedereen helpt elkaar waar het kan. Deze dynamiek zorgt ervoor dat je veel van elkaar kan leren.


Wat breng je mee?

Je bent een zij-instromer of basisarts met een BIG registratie en de nodige werkervaring. Daarnaast:

  • toon je uitstekende zelfstandigheid in je werk;
  • ben je innovatief, moedig en durf je beslissingen te nemen;
  • bezit je een rijbewijs B en ben je bereid om te reizen naar klantlocaties, waarbij we dit zo praktisch mogelijk zullen organiseren.

Als je ook nog eens een afgeronde medische specialisatie hebt, is dat een grote plus.


Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor 24 tot 40 uur per week, waarbij de exacte uren en werkdagen in overleg worden bepaald. Jouw salaris wordt bepaald op basis van je opleiding en ervaring en kan oplopen tot maximaal 7.000 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Als je ambitie hebt, zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien. Eigen initiatief en ondernemerschap worden aangemoedigd. Medewerkers worden gestimuleerd om zowel persoonlijk als professioneel te groeien. Op kantoor zijn er diverse sportfaciliteiten en het team organiseert regelmatig feestjes, uitjes, VrijMiBo's en andere activiteiten.

Daarnaast krijg je:

  • uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • alle benodigde middelen om je functie optimaal uit te voeren, zoals een leaseauto, laptop en telefoon;
  • een uitdagende functie in een jonge en ambitieuze werkomgeving.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in