+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.

ANIOS Interne Geneeskunde Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Elkerliek ziekenhuis

Gevraagd

  • 38 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.396 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Verrijk je carrière als ANIOS Interne Geneeskunde in een middelgroot opleidingsziekenhuis, waar samenwerking en korte lijnen in patiëntenzorg centraal staan. Geniet van een functie zonder avond-, nacht- of weekenddiensten, en werk samen met een divers en deskundig team. Ontwikkel jezelf zowel professioneel als persoonlijk met een persoonlijk ontwikkelingsplan en profiteer van flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets- en PC-plan. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Op onze afdeling Interne geneeskunde is plaatsing mogelijk van een

ANIOS Interne Geneeskunde

38 uur per week

De afdeling

Het Elkerliek Ziekenhuis is een middelgroot opleidingsziekenhuis in de regio Zuid-Oost Nederland. Je komt in dienst bij het Medisch Specialistisch Bedrijf Peelland (MSB) waar het specialisme MDL/Interne Geneeskunde een onderdeel van is. Het MSB is op 1 januari 2015 opgericht en er zijn ongeveer 100 medisch specialisten aangesloten, verdeeld over 15 specialismen. Het MSB heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het Elkerliek Ziekenhuis ten behoeve van de levering van medisch specialistische zorg.

Interne Geneeskunde wordt binnen dit ziekenhuis in de breedte uitgeoefend, de samenwerking met de andere vakgebieden in het ziekenhuis is nauw. Er zijn korte lijnen in de patiëntenzorg. Voor de hoog specialistische zorg is er een intensieve samenwerking met de ziekenhuizen in de omgeving. Er zijn binnen de Interne Geneeskunde diverse aandachtsgebieden actief, zoals de diabetologie, endocrinologie, hematologie-oncologie en nefrologie.

De functie

Als ANIOS ben je in dagdienst werkzaam op de afdeling interne geneeskunde. Je draait geen avond- nacht- of weekenddiensten. Je werkt samen met 10 internisten, 4 MDL artsen, 2 AIOS, 2 ANIOS, SOIO, semi-artsen en co-assistenten. Je neemt actief deel aan alle onderwijs en leermomenten, inclusief de onderwijsmomenten voor de acute zorg. De afdeling Interne Geneeskunde verzorgt 2 jaar van de opleiding Interne Geneeskunde binnen het cluster ROZON (MUMC+) . Deze functie is bij uitstek geschikt om je te oriënteren op een carrière in Maag-darm-leverziekten en de Interne Geneeskunde en kan, bij gebleken geschiktheid, leiden tot aanbeveling bij de regionale sollicitatiecommissie voor de opleiding Interne Geneeskunde.

Wij zoeken

Wij zoeken een arts-assistent met een afgeronde opleiding tot basisarts en BIG registratie, met affiniteit voor de Interne Geneeskunde. Je kunt goed communiceren in wisselende situaties. Je stelt prioriteiten in de werkzaamheden en handelt volgens gemaakte afspraken en protocollen. Je houdt van puzzelen maar weet ook te handelen in acute situaties. Je wilt graag kennismaken met alle aspecten van de Interne Geneeskunde en je wilt je hierin breed ontwikkelen. Je neemt graag onder supervisie de verantwoordelijkheid van de totale medische zorg.
 

Wij bieden jou

  • Voldoening in je werk, werken in een team waar je blij van wordt;
  • Een jaarcontract en het salaris en de secundaire voorwaarden volgens cao ziekenhuizen;
  • Een functie in dagdienst en een 38 urige werkweek (gemiddeld, gemeten over een jaar);
  • Een salaris in functiegroep 65 en de hoogte is afhankelijk van je opleiding en ervaring met een maximum van  €6.396,- bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week);
  • Een persoonlijk plan om je te kunnen ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk;
  • Naast een vaste eindejaarsuitkering, kent het Elkerliek flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fiets en PC plan en we hebben een actieve personeelsvereniging die veel organiseert.

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden en matchen je  wensen en profiel met deze functie? Dan ontvangen we graag je sollicitatie uitsluitend via . Je kunt je sollicitatie richten aan Marion Knippels. Ook kun je met Marion Knippels of Martha Teeuwen bellen met inhoudelijke vragen over de vacature m.b.t. Interne Geneeskunde via telefoonnummer: 0492-595555. Na je reactie nemen we spoedig contact met je op om een sollicitatiegesprek in te plannen.

Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) screening en assessment maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in