+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

ANIOS psychiatrie Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.164 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

De beste zorg wordt afgestemd op de behoeften van de cliënt. Als basisarts kun je veel leren in deze rol, en dat is precies waar jij naar op zoek bent!


Jouw nieuwe baan

 Als ANIOS help je cliënten hun klachten te verminderen. Samen met de cliënt en zijn of haar directe omgeving zet jij je in om het dagelijks leven aangenamer te maken. Dit doe je mede door verder te kijken dan de klachten.  Je diagnosticeert, behandelt en begeleidt cliënten onder supervisie van de psychiater en in samenspraak met de regiebehandelaar. Daarnaast kun je veel leren van de andere disciplines.


Jouw nieuwe werkplek

De uitdagingen in de ggz zijn groot. Daarom neemt deze ggz-instelling een grote stap voorwaarts. Zij streeft ernaar om nauwer betrokken te zijn bij haar cliënten, en daarom worden de gesprekken gevoerd thuis of direct in de buurt. In de vertrouwde omgeving waar zij zich het meest op hun gemak voelen. Er ligt een sleutelrol voor jou binnen de ontwikkeling van de ggz. Een mooie kans om samen met jouw collega’s het verschil te maken. Dichterbij de mensen voor wie het allemaal draait, als professionals en als pioniers. Jouw expertise, inzicht en toewijding zijn van onschatbare waarde om het concept van gebiedsgericht werken tot een succes te maken. Doe mee en lever een waardevolle bijdrage aan een zorgsysteem dat meer lokaal, persoonlijk en gebaseerd is op individuele kracht.


Wat breng je mee?

Je bent een gedreven en ervaren basisarts met een registratie in het BIG-register. Je hebt affiniteit met de psychiatrie en ambieert een specialisatie in dit vakgebied. Het bieden van hoogwaardige zorg aan patiënten binnen de psychiatrie staat voor jou centraal, en je waardeert de dynamiek van samenwerken binnen een multidisciplinair team.

Een rijbewijs en auto zijn een vereiste.


Arbeidsvoorwaarden

Jij werkt 32 tot 36 uur per week. Jouw arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ggz. Je ontvangt een salaris tot maximaal 6.164 euro bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband. Verder krijg jij een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en een goede pensioensopbouw. En kansen voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei met ondersteuning in tijd, financiën en aandacht, waarbij jij de regie neemt.


Verdere informatie

Webinar
BKV organiseert op donderdag 23 mei 2024 om 19:30u een informatief webinar over het Medical Traineeship. Zeer interessant als jij nog niet goed weet in welke sector jij wilt werken. Diverse Medical Trainees vertellen over hun ervaringen. En ook huisarts / ondernemer Bernard Leenstra is aanwezig. Laat je informeren en inspireren. Wie weet levert het jou nieuwe inzichten op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in