+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Helmond.

ANIOS | Traineeship Helmond

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • Junior

Aanbod

  • Traineeship
  • 5.734 p/m

Vacatureomschrijving

Nog lang niet uitgeleerd? Ontdek ons Medical Traineeship met professionele coaching en een boeiende werkplek binnen de psychiatrie.


Jouw nieuwe baan

Als basisarts psychiatrie werk je op een gespecialiseerde afdeling met mensen met een psychiatrische aandoening. Je doet ervaring op met uiteenlopende psychiatrische problematiek en met werken in een multidisciplinair team. Je biedt kwalitatief goede zorg, neemt waar voor de AIOS tijdens opleidingsmomenten en ontwikkelt jezelf tot een zelfstandige professional. Ook neem je deel aan de regionale 24-uurs crisisdienst en onderwijsmomenten.

Tweemaal per week is er een bijeenkomst waar je als onderdeel van een groep artsen samen met een ervaren psychiater de verdieping op zoekt. Dankzij deze werkplek heb je als ANIOS de kans om kennis te maken met de psychiatrie en / of door te stromen naar de opleiding tot psychiater.


Jouw nieuwe werkplek

Je werkt als ANIOS bij een zorginstelling die graag investeert in jouw ontwikkeling. Gezond en met plezier werken – daar zet zij zich voor in! De organisatie biedt zorg aan mensen met een psychiatrische aandoening. Dit doet zij door middel van heldere en korte lijnen, zeven onderzoekslijnen, innovatie en een sterke medische staf.

Binnen dit Traineeship heb je de mogelijkheid om te werken op een HIC of IHT, binnen een FACT-team of kliniek voor ouderen. Heb je andere wensen? Solliciteer dan gerust, want zowel BKV als de organisatie kijkt graag met je mee naar de mogelijkheden!

Het Medical Traineeship van BKV biedt jou de bouwstenen en het juiste materiaal dat jij nodig hebt om verder te timmeren aan jouw loopbaan. Met een persoonlijke coach, trainingen, intervisiemomenten en een netwerk community is dit Traineeship dé uitgelezen kans om jezelf verder te ontwikkelen. Wil je onderweg wisselen van richting? Geen probleem, BKV ondersteunt jou hierin. 


Wat breng je mee?

Jij bent een BIG-geregistreerd basisarts met interesse voor de psychiatrie. Of je nu altijd al hebt geweten dat jij deze richting in wil of dat jij hier graag kennis mee wilt maken – het is allemaal mogelijk! Dat is het mooie van dit Medical Traineeship van BKV.


Arbeidsvoorwaarden

Jouw contract is voor 36 uur per week. Het salaris bedraagt maximaal 5.734 euro bruto per maand conform cao ggz (FWG 65). Binnen deze functie krijg je een extra ruime vergoeding voor de crisisdiensten.

Deze vacature staat open in heel Nederland.


Verdere informatie

Webinar
BKV organiseert op donderdag 23 mei 2024 om 19:30u een informatief webinar over het Medical Traineeship. Zeer interessant als jij nog niet goed weet in welke sector jij wilt werken. Diverse Medical Trainees vertellen over hun ervaringen. En ook huisarts / ondernemer Bernard Leenstra is aanwezig. Laat je informeren en inspireren. Wie weet levert het jou nieuwe inzichten op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in