+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.

Orderpicker, Arrow Electronics Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Toe aan een nieuwe uitdaging als orderpicker? Arrow biedt een inspirerende omgeving waarin groei en uitdaging centraal staan. Als orderpicker werk je met verschillende elektronica producten en is geen dag hetzelfde. Arrow heeft een mooi dakterras en biedt toegang tot Groeipad, met gratis e-learnings en certificaten. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Toe aan een nieuwe uitdagende rol als orderpicker? Kom snel werken bij Arrow Electronics in Venlo en verdien tot €17,25 per uur! Is dat niet GEWELDIG? Daarnaast maak je kans op een vast contract in Arrow's hypermoderne magazijn. Arrow stimuleert voortdurende groei en uitdaging in je carrière. Lees snel verder en ontdek de kansen die op jou wachten bij Arrow Electronics! #Hoofdsponsor van één van de grootste Nederlandse marathonevenementen, De Venloop!

Wat bieden wij jou
  • Salaris van €13,27 vanaf 18 jaar en ouder.
  • Na 20.00 uur krijg je €17,25 per uur.
  • 8,33% vakantietoeslag.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Kans op vast contract.
  • Krijg toegang tot Groeipad!
Wie ben jij

Wij zoeken een orderpicker die:

  • Nederlands, Engels of Duits spreekt.
  • Beschikt over computervaardigheden.
  • Kan werken in twee ploegen van 06.00-15.00 en 13.00-22.00.
Wat ga je doen

Als orderpicker bij Arrow maak je samen met je team de beloftes aan de klanten waar! Je gaat aan de slag met verschillende elektronica producten die ze in heel Europa gebruiken! Op je eerste dag krijg jij een trainer die jou alles precies uitlegt. Dat is wel zo handig toch? ;-).
Als orderpicker bij Arrow verveel je je nooit! Je bent bezig met orderpicken, inpakken, sorteren en inboeken van producten. Ook check jij of er beschadigingen zijn. Na een aantal uur hard werken is het tijd voor een pauze. Tijdens de lunch kun jij genieten van een verse maaltijd in de kantine van Arrow. Daarnaast hebben ze ook een mooi dakterras waar jij je collega’s beter leert kennen.

Bovendien zijn er bij Arrow volop doorgroeimogelijkheden. Arrow biedt persoonlijke coaching om je te ondersteunen in jouw ontwikkelingstraject!

Waar ga je werken

Arrow is een wereldwijde leverancier van producten en diensten voor elektronische componenten en computeroplossingen. In Sevenum staat het allernieuwste en grootste Primary Distribution Center (PDC). Dit moderne PDC is in hoge mate geautomatiseerd. Het gebouw is van alle gemakken voorzien. Er worden dagelijks verse broodjes en warme maaltijden bereid in de kantine. Ook is er een fitnessruimte met fysiotherapeut in het gebouw.
Ga je bij Arrow aan de slag als orderpicker dan krijg je daarnaast toegang tot Groeipad! Dit is een laagdrempelig pad waaraan iedereen kan deelnemen. Hier vind jij gratis leerzame e-learnings die jouw carrière in de logistiek kunnen bevorderen. Na het afronden van de verschillende e-learnings ontvang jij ook nog eens een certificaat.
Wist je dat Arrow hoofdsponsor is van het Venloop evenement?! Door de betrokkenheid van Arrow heet het evenement nu officieel ”De Arrow Venloop''
Dat is best gaaf, toch?

  • Namens Arrow ben ik verheugd om aan te kondigen dat we als hoofdsponsor gaan optreden bij de Venloop.
  • Deze samenwerking is van groot belang voor Arrow omdat het ons de mogelijkheid biedt om onze betrokkenheid bij de gemeenschap te tonen en onze passie voor technologie te delen met een breder publiek.
  • We geloven dat sport en technologie hand in hand gaan en samen kunnen leiden tot buitengewone prestaties.
  • Door de Venloop te ondersteunen, kunnen we niet alleen een positieve impact hebben op de lokale gemeenschap, maar ook onze bedrijfscultuur versterken en onze werknemers aanmoedigen om een gezonde en actieve levensstijl te omarmen.
  • We kijken ernaar uit om samen met de Venloop een onvergetelijke ervaring te creëren en te laten zien hoe technologie ons in staat stelt om grenzen te verleggen en succes te behalen.
  • Samen bouwen we aan een sterke toekomst!", aldus Joost Eerens, HR-manager bij Arrow
Sollicitatie

Geen CV? geen probleem! Wil jij DEZE week nog aan de slag als orderpicker bij Arrow? Klik dan nu op de knop en je hebt me vandaag nog aan de telefoon:) Ben je vandaag niet zo goed bereikbaar? No problemo! Plan nu een bel afspraak in via deze link: we bellen je dan op een tijdstip dat jou het beste uitkomt:)

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in