+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.

Orderpicker parttime Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 20 - 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 p/u

Vacature in het kort

Hou je van werken in een team en wil je bijdragen aan het soepel laten verlopen van post? Dan is de baan van Postsorteerder bij PostNL in Venlo iets voor jou. Je werkt in een fijn team en helpt mee om alles goed te laten verlopen. Je krijgt een mooi salaris en er zijn goede reismogelijkheden. Ook is er gratis parkeerplek. We zorgen goed voor onze mensen en bieden kansen om te leren. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Werk jij graag in een dynamisch en gezellig team? Word dan Postsorteerder bij PostNL in Venlo! Bijdragen aan een wereld waarin het versturen en ontvangen van post vlekkeloos verloopt, dat is onze missie. Als Postsorteerder ben je daarin een onmisbare schakel! De sfeer? Die is open en collegiaal. Samen versterken we het team en zijn we goed voor elkaar. Ben jij de teamplayer die we zoeken?

Wij bieden:

Als postsorteerder bij onze opdrachtgever in Venlo heb je de unieke kans om te werken in een even levendige als stabiele omgeving. Je werkt 24 uur per week. Een uitstekende werk-privé balans is gegarandeerd. Aantrekkelijk? Dat is je salaris ook, met €13,27 bruto per uur. Maar er is meer. De locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en gratis parkeergelegenheid is beschikbaar als je met de auto komt. Het welzijn van onze medewerkers is onze prioriteit, daarom bieden we opleidingsmogelijkheden en stabiel werken in een dienst. Bovendien creëren we een positieve, ondersteunende werkomgeving waarin je de kans krijgt om samen te werken met geweldige collega's.

Wij vragen:

Wil jij als Postsorteerde in Venlo ons team versterken? Voor deze functie vragen we het volgende van je: • Je bent 24 uur per week beschikbaar in een dienst van 05.30u tot 10.45u • Je werkt nauwkeurig en hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel. * Het werk is zowel zittend als staand werk. * Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift. Als jij iemand bent die betrouwbaar is en een proactieve houding heeft, dan zou jij weleens de perfecte match voor deze functie kunnen zijn. We kijken uit naar je sollicitatie! Solliciteer nu, of Neem voor meer info contact op met Kiara: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 088-5063922

Waar ga je werken:

Zin om aan de slag te gaan bij ons enthousiaste team in Venlo? We zoeken een nieuwe Postsorteerder bij onze opdrachtgever voor 20 tot 24 uur per week! Kom werken in een bruisende omgeving waar je in overleg in een dienst van 05.30 tot 10.45 waarin je samenwerkt met leuke collega's. Een werkdag bij ons gaat van start met je team aan diverse poststukken. Pakketjes, brieven, kaarten, je zorgt ervoor dat alles op tijd en netjes gesorteerd bij de juiste persoon terechtkomt. Voel jij je aangesproken en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct en wie weet ben jij onze nieuwe Postsorteerder!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in