+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.
Laad meer vacatures

Meewerkend teamleider secretariaat Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.946 - € 4.322 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van bariatrie en leefstijlverandering als teamleider van een dynamisch secretariaat in een toonaangevende obesitaskliniek. Leid een team van 8 medewerkers en draag bij aan de optimalisatie van behandeltrajecten. Geniet van een platte organisatiestructuur, informele werksfeer en unieke behandelingen. Profiteer van een uitgebreid pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, waaronder een dertiende maand, flexibele inzetbare PLB-uren en een aantrekkelijke reiskostenvergoeding. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Een leidinggevende functie in een toonaangevende kliniek op het gebied van bariatrie, leefstijlverandering en de behandeling van morbide obesitas. Een organisatie met internationale activiteiten.


Jouw nieuwe baan

Bij een specialistische kliniek voor de behandeling van mensen met morbide obesitas. De grootste van Nederland. Het secretariaat van deze kliniek wordt gevormd door 8 secretariaatsmedewerkers (6 FTE). Dit gezellige secretariaat is werkzaam voor 2 vestigingen van deze kliniek, die op korte reisafstand van elkaar gesitueerd zijn. Binnen het secretariaat wordt het administratieve en logistieke proces van de behandeltrajecten verzorgd. Denk hierbij aan de aanmelding/instroom van patiënten tot en met de afronding van hun behandeling en de eventuele nazorg. Begeleiding van patiënten tijdens de aanmelding, de screening of intake gebeurt door secretariaatsmedewerkers.

Wat ga jij doen?

Als teamleider van het secretariaat ben jij primair verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de werkvloer: de dagelijkse gang van zaken op het secretariaat. Jij zorgt voor de operationele aansturing, de structurering van het werk, de optimalisatie van werkprocessen en de realisatie van doelstellingen van de 2 klinieklocaties. In het kader van de HR-cyclus voer jij gesprekken met de secretariaatsmedewerkers. Ook ben jij het facilitaire aanspreekpunt en werk je nauw samen de vestigingsmanager.

Wil je graag eens een dag(deel) meelopen? Dat kan. Alleen zo weet jij zeker dat de functie bij je past. Eenmaal gestart, mag je rekenen op een goed inwerktraject, zodat je de organisatie goed leert kennen.


Jouw nieuwe werkplek

Deze obesitaskliniek heeft al ruim 25 jaar ervaring met bariatrie en staat in Nederland en het buitenland bekend als expert op dit gebied. Verspreid over het land heeft deze kliniek 10 vestigingen die zeer goede behandelresultaten hebben. Er is sprake van een platte organisatiestructuur en een informele werksfeer.

Deze kliniek heeft een aparte divisie opgezet waarbinnen mensen met (ernstig) overgewicht die al veel hebben geprobeerd om af te vallen, een oplossing aangereikt krijgen om hun gewicht aan te pakken. Cliënten kunnen kiezen uit onder andere kiezen een behandeling met medicatie, een inslikbare maagballon óf een combinatie van een maagballon met medicatie. Het betreft behandelingen die niet vergoed worden door zorgverzekeraars.


Wat breng je mee?
  • Hbo werk- en denkniveau.
  • Enkele jaren relevante werkervaring als (meewerkend) leidinggevende, bij voorkeur in de gezondheidszorg (ziekenhuis, kliniek of vergelijkbare setting).
  • Vermogen om uit te zoomen en analytisch naar werkprocessen te kijken.
  • Organisatorische, sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Bereidheid om als volwaardig teamlid mee te werken.
Arbeidsvoorwaarden

Dit is een teamleider vacature voor minimaal 32 uur en maximaal 40 uur per week. Je werkt tijdens reguliere kantoortijden. Deze werkgever hanteert de cao ZKN. Het salaris (FWG 45) bedraagt minimaal 2.946 euro en maximaal 4.322 euro bruto per maand op fulltime basis (40 uur). In november 2024 en februari 2025 volgt een salarisverhoging 2,5 %. Ook biedt deze werkgever een prima pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding (23 cent per km), een dertiende maand en goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekostenverzekering en scholing. Je ontvangt 8,33% vakantiegeld. Naast het wettelijk verlof heb je ook flexibel inzetbare PLB-uren.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in