+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.

Jurist Bouw- en Milieuzaken Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.328 - € 6.917 p/m

Vacature in het kort

Als Jurist Bouw- en Milieuzaken bij een vooruitstrevende gemeente speel je een cruciale rol in het juridisch afhandelen van omgevingsvergunningen en handhavingsbesluiten. Je adviseert het bestuur en draagt bij aan het beleid en juridische procedures. Een uniek aspect is dat ook zzp'ers worden aangemoedigd te solliciteren. Dit is jouw kans om bij te dragen aan duurzame ontwikkeling en een leefbare omgeving. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als Jurist Bouw- en Milieuzaken draag je de verantwoordelijkheid voor het juridisch afhandelen van aanvragen voor omgevingsvergunningen en het opstellen van handhavingsbesluiten. Je bereidt collegebesluiten voor en behandelt bezwaar- en beroepszaken op het gebied van de bouw- en milieuwetgeving. Jouw taken als Jurist Bouw- en Milieuzaken omvatten onder meer het juridisch-administratief behandelen van vergunningaanvragen en handhavingsprocedures, het opstellen van handhavingsbesluiten, het verstrekken van advies aan het bestuur en collega's, het leveren van vakinhoudelijke bijdragen aan juridische procedures en beleid, het ondersteunen bij de behandeling van zienswijzen en beroeps- en bezwaarschriften, en het beantwoorden van juridische vragen ter ondersteuning van vergunningverleners, toezichthouders en handhavers.

Ook zzp'ers worden van harte uitgenodigd te reageren.


Functie eisen
  • Aantoonbare meerjarige relevante werkervaring bij een gemeente
  • Afgerond hbo of wo-diploma
  • Analytisch denkvermogen en communicatieve vaardigheden
  • Beperkt thuis kunnen werken is geen probleem voor jou
Over het bedrijf

De gemeente Venlo staat bekend om haar toewijding aan het bevorderen van duurzame ontwikkeling en het handhaven van de hoogste juridische normen binnen de bouw- en milieusector. Met een vooruitstrevend beleid en een sterke focus op het waarborgen van een leefbare omgeving, biedt de gemeente Venlo een uitdagende werkomgeving voor een Jurist Bouw- en Milieuzaken. Als onderdeel van een dynamisch team ben je betrokken bij het beheer van complexe juridische kwesties en draag je bij aan het realiseren van de gemeentelijke doelstellingen op het gebied van ruimtelijke ordening en milieubeheer.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Jurist Bouw- en Milieuzaken die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in