+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.

Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf met BSO Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bender Groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.539 - € 3.489 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

In de ochtend verwelkom je slaperige kinderen en ouders met een glimlach. Je helpt de kinderen met hun jassen en maakt ze klaar voor de dag met liedjes en verhalen. Na de lunch ga je naar de buitenschoolse opvang. Hier help je kinderen met huiswerk en organiseer je leuke activiteiten. Aan het einde van de dag praat je met ouders over wat de kinderen hebben gedaan. Je werk is elke dag een nieuw avontuur vol groei en plezier. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

In de vroege ochtend begroet jij als pedagogisch medewerker de slaperige kleinetjes en hun ouders met een warme glimlach bij het kinderdagverblijf. Als pedagogisch medewerker creëer jij een sfeer van veiligheid en vertrouwen, terwijl je de kinderen helpt met hun jassen uit trekken en hen geruststelt voor de dag die voor hen ligt. Jij leidt ze door een routine van liedjes, verhalen en creatieve activiteiten, waarbij ze hun nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht stimuleert.

Na de lunch en de rustige dutjes vertrek jij als pedagogisch medewerker naar de buitenschoolse opvang, waar je met veel energie wordt verwelkomt. Hier ga je aan de slag met oudere kinderen, die zin hebben in een middag vol avonturen. Je ondersteunt hen bij het maken van huiswerk, waarbij je geduldig uitleg geeft en aanmoedigt tot zelfstandig leren. Daarnaast organiseer je kunstprojecten, buitenactiviteiten en sportieve spellen om hun creativiteit te stimuleren en hen te laten genieten van de frisse lucht.

Aan het einde van de dagen komen ouders hun vermoeide maar voldane kinderen ophalen. Jij deelt met hen de hoogtepunten van de dag, met een glimlach die laat zien hoeveel jij geniet van je werk. Voor jou is elke dag een nieuw hoofdstuk in het verhaal van groei, ontdekking en vreugde voor de kinderen die je liefdevol begeleidt.



Gevraagd

- Een relevant mbo- hbo-diploma, bijvoorbeeld pedagogiek of pedagogisch medewerker.
Nog niet het juiste diploma, dan kunnen wij helaas nog niets voor je betekenen.
- Je hebt een creatieve manier van denken en doen.
- Een pedagogisch visie, waarmee jij het best uit de kinderen weet te halen.
- Beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week.
- Een rijbewijs B



Aanbod

Bij Bender ben je niet zomaar in dienst, je bent onderdeel van een team waarin jouw welzijn en succes centraal staat. Jij wordt gewaardeerd voor wie je bent. Je krijgt bij ons direct een vast contract, dit biedt zekerheid voor de toekomst. Je verdiend tussen €2539 en €3489 (obv 36 uur) bruto per maand.

  • Geniet van gezellige teamuitjes en spetterende bedrijfsfeestjes, waar we samen successen vieren en de teamspirit hoog houden!
  • Ontvang vakantiegeld, een dertiende maand en rijd in stijl met een leaseauto inclusief tankpas.
  • De mogelijkheid om de babyscholing en 3f taaltoets op kosten van Bender te volgen.


Bedrijfsomschrijving

Bij Bender draait alles om jouw groei en welzijn. Als je ervoor kiest om op detacheringsbasis met ons samen te werken, beloven we niet alleen spannende opdracht, maar ook een omgeving waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Je krijgt een eigen ‘wingman’ toegewezen, jouw persoonlijke manager, een mix van mentor, cheerleader en steunpilaar- die altijd voor je klaarstaat of het nu gaat om professionele uitdagingen of gewoon een luisterend oor.

Maar bij Bender draait het niet alleen om serieuze zaken; het draait ook om avontuur en ontdekking. Elke nieuwe opdracht is als een nieuw hoofdstuk in jouw professionele reis, vol met kansen om te leren, te groeien en nieuwe opties te verkennen. Of je nu je vaardigheden wilt bijschaven of compleet nieuwe terreinen wilt verkennen, bij Bender moedigen we je aan om je nieuwsgierigheid te volgen en te blijven ontdekken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in