+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venray.
Laad meer vacatures

Medewerker kinderopvang bij Bender Venray

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bender Groep

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Bender Groep

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.539 - € 3.489 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als medewerker kinderopvang bij ons werk je op verschillende plekken, waardoor elke dag anders is. Je maakt deel uit van een team dat kinderen helpt leren en groeien. Samen met ouders speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling van elk kind. Je begint met een project van minstens drie maanden, maar daarna kunnen we samen kijken naar nieuwe kansen. Misschien wil je met andere leeftijdsgroepen werken? We staan open voor jouw wensen en helpen je groeien in je werk. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Als medewerker kinderopvang bij Bender ga jij aan het werk binnen verschillende organisaties. Wij zetten ons iedere dag in om ervoor te zorgen dat jij met een glimlach aan het werk bent. Jij wordt onderdeel van een leuk, professioneel en ambitieus pedagogisch team. Deze collega’s zie je helaas niet iedere dag, omdat zij net als jij binnen verschillende organisaties werken. Jij wordt bij de organisaties ingezet om kinderen te leren hoe ze samen kunnen spelen en conflicten met elkaar oplossen. In samenwerking met de ouders speel jij als medewerker kinderopvang een belangrijke rol in de ontwikkeling van hun kind.

Wat houdt werken bij verschillende organisatie in? Bij Bender ga je werken op projectbasis. Dit houdt in dat jij gaat ondersteunen bij organisaties die jouw expertise en ondersteuning hard kunnen gebruiken. Je gaat voor minimaal drie maanden op een vaste plek werken, waar jij je inzet voor de kinderen, collega’s en de kwaliteit. Daarna gaan wij samen met jou weer kijken naar een volgende uitdaging. Misschien wil jij wel de babygroep ontdekken of sta jij jouw te springen om eens te kijken hoe het eraan toe gaat op een horizontale of verticale groep. Wij denken graag met je mee!



Gevraagd

- Jij bent in het bezit van een diploma waarmee je in de kinderopvang mag werken. Denk hierbij aan opleidingen als mbo onderwijsassistente of (gespecialiseerd) pedagogisch medewerker of HBO pedagogiek, SPH, social work (uitstroom kind) of PABO.
- Beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week.
- Jij bent in het bezit van een rijbewijs.
- Jij bent opzoek naar een nieuwe uitdaging waar jij je verder kan ontwikkelen.
- Je zet je iedere dag in om ervoor te zorgen dat de kinderen een fantastische dag hebben.

Aanbod

Het is natuurlijk ook fijn om te weten wat er voor jou in zit als je bij Bender gaat starten. Wij vinden het belangrijk dat jij zekerheid hebt, daarom krijg je bij ons direct een vast contract. Jij wordt bij Bender uitbetaald aan de hand van de CAO van de Kinderopvang €2539 - €3489 bij 36 uur. Daarnaast heb jij recht op vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw.

Bij Bender vinden wij het belangrijk dat jij jezelf kan blijven ontwikkelen en uitdagen in je werk. Om ervoor te zorgen dat jij de groei blijft ervaren die jij in je carrière graag wil maken, krijg jij vanaf het moment dat je bij Bender start toegang tot de Bender Academie.



Bedrijfsomschrijving

Als werkgever vinden wij het belangrijk om te weten hoe het met je gaat, zowel als persoon maar ook als professional. Daarom denken wij dat een vast aanspreekpunt kan bijdragen aan het ervaren van aandacht. Jij kan op een vast persoon, jouw regiomanager, terugvallen voor aandacht en leiding. Wil jij persoonlijke successen delen of een vervelende situatie bespreken? Onze deur staat voor je open. Niemand anders dan jij staat centraal in jouw carrière.

Bij Bender vinden we het belangrijk dat jij als professional de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen. Om dit te faciliteren, krijg je toegang tot de Bender Academie. Hier vindt je e-learnings, workshops, cursussen en opleiding, binnen alle werkgebieden van Bender.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in