+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

BIM modelleur bouwelementen Venray

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 2.900 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding, Winstdeling

Vacature in het kort

Bij ons leer je als BIM Modelleur alles over de nieuwste technieken in de bouw. We werken met bijzondere prefab bouwelementen, niet het standaard betonwerk. Je krijgt de kans om met verschillende programma s te werken, zoals Revit en BIM. Ook hebben we ons eigen tekenprogramma. Je komt in een jong team waar je meteen aan spannende projecten werkt. Samen met de constructeur ga je aan de slag. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij een HBO bouwkunde diploma op zak en wil jij je verder ontwikkelen in de wereld van BIM? Lees dan snel verder, want bij deze innovatieve club leer jij alle kneepjes van het vak. Of je hier ook voldoende doorgroeimogelijkheden hebt? Vraag dat maar aan de directeur, die zelf ook als BIM Modelleur is begonnen.

Jij gaat als BIM Modelleur werken aan uitdagende projecten op het gebied van bouwelementen. Denk je dat beton een saaie grijze massa is? Dan heb je deze hightech prefab elementen nog niet gezien! Alles zit erin, tot de elektra aan toe. Ontwerpen gaat met behulp de laatste technieken zoals Revit, BIM en zelfs een geheel eigen extensie in AutoCAD.

·       Je werkt nauw samen met de constructeur en krijgt direct al eigen projecten toegewezen

·       Je bent onderdeel van een jong en gezellig team van 11 BIM modelleurs

·       Je tekent alle voorkomende betonconstructies zoals casco wanden en bouwelementen



Gevraagd

Je komt terecht in een team van ervaren BIM modelleurs die graag een junior op sleeptouw nemen. Relevante werkervaring heb je dus niet nodig, je kan direct na je HBO opleiding aan de slag. Heb je wel werkervaring en wil je jezelf ontwikkelen? Ook dan hebben wij plek voor jou. Nieuwsgierigheid en een gedreven houding heb je uiteraard wel nodig. Kun jij nauwkeurig werken, ben je niet bang voor een stevige uitdaging en voldoe je aan de onderstaande wensen? Solliciteer dan vandaag nog en maak die eerste stap als BIM modelleur!

·       Je hebt een HBO opleiding Bouwkunde of Civiele Techniek afgerond

·       Je bent woonachtig op dagelijkse reisafstand van Wanssum

·       Je hebt (basis)kennis van AutoCAD (Allplan, Tekla of Revit)



Aanbod

·       Goed salaris tussen € 2.300,00 en € 2.900,00 o.b.v. een fulltime dienstverband

·       Winstdelingsregeling

·       Eindejaarsuitkering van 3,5%

·       25 vakantiedagen plus 12 ADV dagen

·       Aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling

·       Flexibel werken is altijd bespreekbaar

·       Reiskostenvergoeding       

Het gaat om een fulltime functie van BIM Modelleur waarbij je uiteindelijk de vaste kern van de organisatie gaat versterken. Wij van Continu Professionals kennen deze werkgever en deze vacature zeer goed en kunnen jou optimaal voorbereiden en begeleiden. We ondersteunen jou vanaf het eerste contact tot ver na je eerste werkdag. 



Bedrijfsomschrijving

Dit stabiele familiebedrijf behoort tot de grootste spelers in betonoplossingen. Zij werken vanuit de gedachte dat beton geen saaie grijze massa is maar een product met eindeloos veel mogelijkheden. Het gebruik van de nieuwste technieken en de aandacht voor innovatie maken dit een hightech werkomgeving voor alle medewerkers. Met dienstverbanden van 20, 30 en zelfs 40 jaar kan dit bedrijf zich met een gerust hart een hele fijne werkgever voor de lange termijn noemen. Dat zie je ook terug aan de doorgroeimogelijkheden. Het hoofd bedrijfsbureau is bijvoorbeeld begonnen als constructeur en de directeur als BIM modelleur.Je komt als BIM Modelleur terecht in een jong team en een modern kantoorpand. De leeftijd op kantoor varieert van 25 tot 40 jaar. De grote kantine en vele onderlinge activiteiten zorgen voor een hechte en informele cultuur. Samen met 11 andere BIM modelleurs werk je aan uitdagende projecten. Aan afwisseling en groei geen gebrek!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in