+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venray.
Laad meer vacatures

Hulpkracht kassa Venray

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Intratuin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij Intratuin Venray draait alles om de klant. Als weekendhulp in het kassateam zorg je dat klanten met een lach de winkel verlaten. Je werkt op verschillende dagen, ook in het weekend en op feestdagen. Samen met je team zorg je voor een nette afdeling. Ervaring achter de kassa is fijn, maar niet noodzakelijk. Je komt te werken in een groene, lichte omgeving. Dit is je kans om deel uit te maken van een team dat altijd voor klanten klaarstaat. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Wie zijn wij:

Intratuin Venray is verrassend klantgericht. Bij ons staat de klant centraal. Wij inspireren, informeren en verrassen de klant steeds weer opnieuw door in de winkel sfeerpresentaties aan te bieden. Waarbij wij kennis en professionaliteit hoog in het vaandel hebben.

De functie:

Ons kassateam zoekt versterking met een enthousiaste, representatieve en flexibele weekendhulp. Het gaat voornamelijk om de koopavonden, zaterdagen en zondagen. Maar ook op feestdagen en vakanties kun je worden ingeroosterd. Als kassamedewerker is het jouw taak om te zorgen dat onze klanten tevreden onze vestiging verlaten. Ook ben je met jouw collega’s verantwoordelijk voor een net en opgeruimde afdeling. Je beantwoordt vragen en helpt de klant waar nodig.

Wij vragen:

Je bent servicegericht, representatief, klantgericht, collegiaal en betrokken. Je hebt oog voor details. Daarnaast is werken met een computer/kassa voor jou geen probleem en bent cijfermatig aangelegd. Kassa ervaring is een pré. 

Wij bieden:

Een sterk afwisselende baan in een groene, lichte, dynamische omgeving waarbij jij, samen met je deskundige collega’s, altijd voor onze klanten klaarstaat. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en op basis van de CAO Retail “Non food”.

Solliciteren:

Zie jij jezelf al werken in deze functie?  Wij ontvangen graag jouw sollicitatie! Solliciteren kan via de sollicitatiebutton. Bij voorkeur het formulier zo volledig mogelijk invullen. Geen mogelijkheid om digitaal te solliciteren? Kijk dan op https: voor onze adresgegevens.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in