+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vianen (UT).
Laad meer vacatures

Uitvoerder Steigerbouw Vianen (UT)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Breevaart Personeel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Weet jij als geen ander hoe je mensen op een leuke en goede manier kunt aansturen? Je een teamgevoel kan vasthouden en zorgen dat projecten op een gestructureerde manier verlopen? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Wat zijn je voornaamste werkzaamheden?
Als uitvoerder steigerbouw ben je van alle markten thuis, jij geeft er niet om op kantoor te werken maar voelt je ook thuis op de bouwplaats. Als uitvoerder kun jij het aan om meerdere projecten tegelijk in goede banen te leiden. Jij zorgt voor het veilig laten uitvoeren van de (de)montage van werksteigers voor nieuwbouw en renovatie, daarnaast bewaak je eventueel meer- en minderwerk en zorg je voor periodieke keuringen.Daarnaast weet jij als geen ander hoe je mensen op een leuke en goede manier kunt aansturen, je kunt het teamgevoel vasthouden en zorgt dat de projecten op een gestructureerde manier verlopen

Wie is onze opdrachtgever?
Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf en bestaat al sinds 1930. Wat ooit begon met het verkopen van houten kruiwagens en melkkrukken is uitgegroeid tot een bedrijf met een bedrijfsterrein van zo’n 60.000 m2. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het verhuren hoogwaardig aannemersmaterieel. Bedrijven kiezen voor hun vanwege de kwaliteit, betrouwbaarheid en beschikbaarheid. Dankzij de enorme volume hoeven ze de klanten vrijwel nooit teleur te stellen.De wortels van onze opdrachtgever liggen in de visserij- en griendcultuur. Rond 1932 legde grootvader (1904-1992) de basis voor een ambachtelijk bedrijf. De eerste ondernemer van deze familie hield zich niet bezig met aannemersmaterieel, maar maakte houten kruiwagens en melkkrukken voor boeren. Hij was altijd hard aan het werk om een kwalitatief goed product tijdig gereed te hebben voor de gebruiker. Alleen tijdens het visseizoen pakte hij zijn oude beroep weer op: zalm vangen op de rivier de Merwede met een drijverschuit.Hout was mooi, maar staal is beter. In 1956 kwam er versterking in het bedrijf. De oudste zoon trad toe en heeft het bedrijf verder uitgebouwd. Hij produceerde houten tuinbanken met stalen poten. Stalen poten moeten worden gelast, waarna het een kleine stap was naar steigerbokken, schragen en materieel voor de bouw.In 1982 is het familiebedrijf uitgebreid. Voor de huidige ondernemer gaat het visseizoen helaas ongemerkt voorbij. Toch vormt het ambachtelijke karakter uit het verleden de grondslag voor de huidige, professionele organisatie voor de bouw en industrie.

Wat verwacht onze opdrachgever van jou?

  • Geldig certificaat VCA-VOL
  • Geldig certifcaat “Steigerinspecteur”
  • Goede beheersing van de Nederlandse en bij voorkeur enige kennis van de Engelse taal
  • Enige kennis van Microsoft Office (Outlook, Word en Excel)
  • Beschikt over leidinggevende capaciteiten
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Kan tekeningen lezen;
  • Werkt nauwkeurig en volgens procedures
Wat heeft onze opdrachtgever te bieden?

  • Ruimte om te groeien en te leren
  • Een veelzijdige functie met genoeg uitdaging en veel verantwoordelijkheid
  • Een goed marktconform salaris
  • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur)
Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? Solliciteer dan meteen of Neem voor meer info contact op met Hans: App of bel Hans op 06 27312297 of stuur een mailtje via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Zien we je snel? De koffie staat al klaar!

Wat breng jij als Uitvoerder Steigerbouw

Wat bieden wij vanuit Breevaart personeel
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in