+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vijfhuizen.

Wegontwerper Civiel 3D, HBO, omgeving Cruquius Vijfhuizen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ABC Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

Als wegontwerper civiel 3D werk je vooral op verschillende infrastructuurprojecten, variërend van het bouw- en woonrijp maken van gebiedslocaties als nieuwbouw en herinrichtingen van wegen. Je werkt binnen de regio Noord-West aan verschillende projecten en assisteer je de ontwerpleider op vakinhoudelijk gebied en ben je verantwoordelijk voor het wegontwerp.

Vanuit het infra kantoor van dit bedrijf in Cruquius ga je aan de slag met verschillende infraprojecten. Dit doe je samen met gedreven collega's uit verschillende disciplines. Jij wordt als wegontwerper civiel 3D onderdeel van de landelijke afdeling ontwerp. De afdeling bestaat momenteel uit ca. 145 collega's.

De projecten zijn over heel Nederland gesitueerd en lopen uiteen van het ontwerp van een nieuw vrij liggend fietspad in Almere tot o.a. de nieuwe verbinding tussen de A13 en de A16 (“De Groene Boog”) en de aanleg van de nieuwe Lightrail verbinding Uithoornlijn. Je werkt de eerste jaren vanuit de vestiging Cruquius en kan evt. later ook landelijk worden ingezet vanuit het ontwerpbureau en opereren vanuit de vestigingen in 's-Hertogenbosch of in Hoofddorp.

Gevraagd

Wij gaan graag met je in gesprek over de functie “wegontwerper civiel 3D”. De match zou perfect zijn wanneer je beschikt over:
  • Een afgerond hbo/wo diploma civiele techniek.
  • 5 tot 6 jaar werkervaring in infrastructurele projecten als wegontwerper bij een (middel)grote aannemer of ingenieursbureau.
  • Kennis van modelleer software Civil3D, in combinatie met SubAssembly Composer en vergelijkbare 3D ontwerpprogrammatuur.
  • Kennis van normen en richtlijnen binnen het wegontwerpers vakgebied.
  • Vaardigheden om de wensen van de klant te vertalen naar de techniek.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord & geschrift.
  • Een vernieuwende blik en open-minded.
  • Een praktische en flexibele instelling.


Aanbod

De werkzaamheden zullen worden verricht bij een familie bouwonderneming dat al ruim 165 jaar actief is in de woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek. Met ruim 3000 medewerkers behoren ze tot de top van de Nederlandse bouwsector. Met al die medewerkers realiseren ze prachtige, iconische en soms ook alledaagse projecten waar ze met de projecten waarmee ze een verschil maken in Nederland. Bij dit bedrijf voel jij je veilig omdat jij jezelf mag zijn waardoor je het beste uit jezelf kan halen.

Je komt te werken bij het onderdeel infra welke bestaat uit ruim 180 medewerkers. In deze regio bouwt dit bedrijf wegen, bruggen, riolen, kades, fly-overs en start/landingsbanen. Duurzaamheid speelt hierin een belangrijke rol en daardoor zijn ze sterk in langjarige beheer & onderhoudscontracten. Het ontzorgen van de klant en samenwerken mét de klant is waar zij voor staan.

Ben jij die techneut met een hart voor techniek?

Word dan ook een ABC Professional.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in