+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vlaardingen.
Laad meer vacatures

Expediteur Vlaardingen Vlaardingen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Manpower

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.200 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie als expediteur speel je een belangrijke rol in het organiseren van transporten. Je zorgt voor de juiste papieren en houdt contact met verschillende mensen, zoals klanten en vervoerders. Ook los je problemen op en zorg je voor de facturen. Het is een fulltime baan met een goed salaris en extra geld voor reizen. Je werkt direct voor het bedrijf, niet via een uitzendbureau. Dit is een kans om in een actieve en afwisselende omgeving te werken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij als expediteur deel uitmaken van een dynamische wereld? Is er voor jou niks leukers om een cruciale rol te spelen in het efficiënt organiseren van transporten en logistieke processen? Dat kan als expediteur voor onze leuke opdrachtgever! Bij deze rol hoort een aantrekkelijk brutosalaris tot € 4.200,- per maand, inclusief diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om een goed pensioen op te bouwen. Ben jij klaar voor deze uitdagende functie? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog!

Manpower is voor een opdrachtgever in Vlaardingen op zoek naar een expediteur.

Als expediteur ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van nationale en internationale transporten. Je bent verantwoordelijk voor de juiste documentatie van begin tot het einde van het transport. Denk hierbij aan het volgens onze ISO normen opslaan van documenten, het versturen van informatie aangaande de transporten richting je collega’s en de klanten. Contacten onderhouden met klanten, rederijen, vervoerders en agenten. Ladingen boeken bij rederijen en co-loaders, transporten verzorgen, douane instructies opmaken en problemen en klachten oplossen. Daarnaast zorg je voor de correcte facturering van de geleverde diensten. Tevens zorg je ervoor dat de dossieradministratie up-to-date is.

Het team bestaat uit vijf mensen, waarvan een general manager. En dan twee expediteurs import en twee expediteurs export. 

Dit krijg je
  • Brutosalaris van  € 3.000,- tot € 4.200,- per maand op basis van specifieke werkervaring
  • Reiskostenvergoeding volgens CAO van werkgever
  • Fulltime baan van 40 uur per week
  • Direct op contract bij de werkgever


Gevraagd

  • Een relevante opleiding op mbo-niveau (bijv. Scheepvaart en Transport College) of vergelijkbaar
  • Een aantal jaar ervaring in een soortgelijke rol
  • Beschikbaarheid van 40 uur per week
  • Goede beheersing van de Nederlandse en of Engelse taal in zowel woord als geschrift in verband met het communiceren met collega’s en klanten
Daarnaast ben je stressbestendig, werk je nauwkeurig ben je flexibel, collegiaal, communicatief vaardig en werk je graag samen met een hands-on mentaliteit. Je bent veerkrachtig en ziet voornamelijk uitdagingen en kansen in plaats van problemen.

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer dan vandaag nog voor de vacature sluit en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Robin van Loon via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 088 282-8128.

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een totaalaanbieder op het gebied van logistiek en transport in de Randstad. Ze kunnen alle soorten producten en goederen opslaan in speciaal daarvoor ingerichte warehouses en alles naar de gewenste bestemming vervoeren via de meest efficiënte route. 

We kunnen op dit moment niet meer informatie geven over deze organisatie. In de vervolgstappen van het sollicitatieproces kunnen we jou hier wel van op de hoogte brengen.

Werktijden
De werktijden in deze fulltime functie zijn volgens reguliere kantoortijden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in