+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vlaardingen.
Laad meer vacatures

Planner Speciaal Transport Vlaardingen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FAIR Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie draait alles om speciaal transport in de haven. Je plant en regelt transportopdrachten voor bijzondere ladingen. Dit is geen standaard werk; elke opdracht is maatwerk. Je moet goed kunnen communiceren en snel problemen oplossen. Je werkt met verschillende mensen samen en zorgt dat alles op tijd en volgens de regels gebeurt. Je krijgt een goed salaris, en er zijn ook leuke extra s zoals korting op de sportschool en gratis fruit op het werk. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Standaardwerk komt niet in jouw woordenboek voor. Als planner speciaal transport heb je slechts één standaard en dat is maatwerk. De afdeling Stevedoring laadt in de haven dagelijks flattracks met voertuigen, machines of andere bijzondere objecten die net even meer aandacht vergen. In jouw wereld is het allemaal een beetje breder, hoger en zwaarder. Dat maakt het plannen uitdagend, maar ook leuk. Je bent verantwoordelijk voor de meest uiteenlopende transportopdrachten en verzorgt deze van A tot Z. De opdrachten van klanten gaan vaak over de eindbestemming, terwijl het jou vooral om de weg ernaartoe gaat. Welke vergunningen moeten er geregeld worden? Is er transportbegeleiding nodig? Welke wet- en regelgeving gelden er in de verschillende landen? En tegen welke tarieven kunnen we dit aanbieden? Je houdt 24/7 de controle over deze vraagstukken en communiceert met opdrachtgevers, collega’s en leveranciers. Goede communicatie is essentieel. Vriendelijk als het kan, sturend als het nodig is. Uiteraard leg je alles zo compleet mogelijk vast in de geautomatiseerde systemen. En zo zet jij een stukje haven naar je eigen hand. Het team Stevedoring heeft iemand nodig die van aanpakken weet. Maar we zoeken ook een fijne collega. Iemand die de werkdag leuker maakt en op wie we kunnen bouwen.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur een logistieke richting;
  • Je hebt de nodige ervaring en kent de uitdagingen van speciaal transport;
  • Je beschikt over voldoende technische kennis van lading en materieel;
  • Je bent communicatief vaardig, enthousiast en resultaatgericht;
  • Je werkt goed samen om de klant nooit teleur te hoeven stellen;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal mondeling en schriftelijk. Je hebt een streepje voor als je ook Duits kunt;
  • Je kunt uit de voeten met geautomatiseerde (transportmanagement)systemen;
  • Je bent fulltime beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Van tof werk en leuke collega’s alleen kun je niet eten. Je krijgt van ons ook een goed salaris dat past bij je ervaring en je functie. Zoals gezegd werken we hard, maar daar word je ook voor beloond. Daarnaast gaan we er ook voor zorgen dat je van je pensioenopbouw, vakantiedagen en reiskostenvergoeding blij wordt. Verder kun je met korting naar een sportschool in de buurt en zorgen we voor vers fruit op kantoor.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in