+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Volendam.
Laad meer vacatures

Aankomend Schilder Volendam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 1.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Ga jij binnenkort beginnen met je schildersopleiding, ben je net begonnen of heb je de ambitie om de opleiding te volgen? Faber kan jou helpen met het vinden van een erkend leerbedrijf in de regio. Wij waarderen jouw ambities! Wij bieden jou als aankomend Schilder een passend bedrijf waarbij jij het hele jaar door werk hebt. Als aankomend Schilder houd jij je bezig met diverse werkzaamheden, schuren, gronden en aflakken. Daarnaast kun je ook denken aan sauzen en houtrotreparaties. Wij bieden schilderwerk in verschillende sectoren. Hierbij kun je denken aan projecten bij particulieren, groot onderhoud, maar ook nieuwbouw. Het is maar net wat jij het leukste vindt!


Ben jij het?

- Je volgt de schildersopleiding of bent bereid de opleiding te volgen - Je bent bereid om je VCA te behalen - In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer is een pré - Je wilt je graag nog verder ontwikkelen.


Wat wij bieden

- Een salaris tussen de € 755,- en € 1.442,- bruto per maand - Opleidingsmogelijkheden: VCA, houtrot cursus, hoogwerkcursus - Deelname aan het Faber spaarprogramma$ bij ieder gewerkt uur spaar je punten voor leuke cadeaus, uitjes en gereedschap - Ieder jaar een gezellige barbecue met al jouw Faber collega's!


Waar jij werkt

Faber is het grootste schildersbedrijf van Nederland, alleen dan wel één zonder eigen projecten. Hoe jou dag er uit ziet, dat is dan ook aan jou. Daarover gaan we graag met je in gesprek. Wij zijn jouw zaakwaarnemer. Wij zorgen er voor dat we voor jou het onderste uit de kan halen. Maar bovenal zorgen wij er voor dat jij je als mens en als schilder gewaardeerd en welkom voelt. Wij gaan graag met je in gesprek zodat wij je jou de best passende baan kunnen bieden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in