+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Huizen.
Laad meer vacatures

Schilder Huizen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.100 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Ga aan de slag als schilder op verschillende projecten, binnen en buiten, nieuw of onderhoud. Elke dag is anders! Je doet schilderwerk en misschien ook wandafwerking en houtrotherstel. Werk zelfstandig of in een team, praat goed met anderen en hou van afwisseling. Je krijgt een goed salaris, mag kiezen hoe je betaald wordt en welk pensioen je wilt. Als het goed gaat, krijg je een vast contract. Ook zijn er leuke extra s zoals cursussen, barbecues en punten sparen voor cadeaus. Wil jij deel uitmaken van ons geweldige team? Lees verder om te zien hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ga als schilder aan de slag op zeer uiteenlopende projecten, zowel binnen- als buitenshuis en zowel in nieuwbouw als in onderhoud. Geen dag zal dus hetzelfde zijn. Je verricht algemene schilderwerkzaamheden en eventueel voeg je ook wandafwerking en houtrotherstel toe aan je takenpakket.


Ben jij het?

Je kunt als ervaren schilder goed zelfstandig aan de slag, al werk je vaak ook samen met jouw collega's aan projecten. Je communiceert op een prettige manier met zowel jouw team als met de bewoners en gebruikers van de panden waar je aan werkt. Verder ben je in het bezit van een rijbewijs en een VCA-certificaat. Eventueel kun je op kosten van Faber je VCA behalen of vernieuwen.


Wat wij bieden

Aan de hand van jouw werkervaring als schilder ga je met een salaris tussen de €2.600,- en €3.100,- bruto per maand starten. We bieden je de keuze tussen een wekelijkse en vierwekelijkse uitbetaling en ook geef je zelf je voorkeur aan voor de pensioensregeling die het beste bij je past. Bij een fijne samenwerking staat een vaste aanstelling in de nabije toekomst. Faber houdt regelmatig contact met je, zodat je altijd je zorgen bij ons kwijt kunt en we ervoor kunnen zorgen dat je iedere dag met plezier naar je werk blijft gaan. Ieder jaar ben je meerdere keren welkom op onze cursusmogelijkheden, barbecues en borrels. Daarnaast spaar je met ieder gewerkt uur punten die je kunt inleveren voor leuke extra's, zoals gereedschappen en weekendjes weg.


Waar jij werkt

Je komt terecht in een schildersbedrijf dat zich bezighoudt met zowel onderhoud als nieuwbouwprojecten. Neem snel contact met ons op om te ontdekken wat jij als schilder voor ons kunt betekenen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in