+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Volendam.
Laad meer vacatures

Servicemonteur Zonnepanelen Volendam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Introductie

Zoek je een uitdagende functie? Bij een bedrijf waar de mens en kwaliteit voorop staan? Graag nodigen wij je dan uit deze interessante vacature Servicemonteur Zonnepanelen door te nemen. Bij vragen kun je ten alle tijden contact met ons opnemen via het vaste telefoonnummer.


Organisatie

Wij zijn een breed gespecialiseerd elektrotechnisch installatiebedrijf, gevestigd in Volendam. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij verantwoordelijk voor een breed scala aan elektrotechnische installaties, en zijn we volwaardig en ruim gecertificeerd. Ons team is thuis in diverse markten en staat altijd voorop als het gaat om technische ontwikkelingen en innovaties. Onze werkzaamheden richten zich voornamelijk op de utiliteit, woningbouw, en het MKB.

Met een toegewijd team van ruim 110 medewerkers zijn we in staat om zowel eenvoudige als complexe elektrotechnische projecten en vraagstukken succesvol af te ronden. Ons doel is het opbouwen van langdurige samenwerkingen en partnerships, en we streven ernaar dat onze klanten, van opdrachtgevers tot eindgebruikers, tevreden zijn en kunnen genieten van alle comfort, veiligheid, sfeer, en gemak die de elektrotechniek biedt.

Opgericht in de jaren 60, begonnen als een klein familiebedrijf, hebben wij ons door de jaren heen ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de elektrotechniek, met een sterke focus op duurzaamheid. Door het toevoegen van zonnepanelen, led-verlichting, en laadpalen aan ons dienstenportfolio, blijven wij innoveren en onze dienstverlening uitbreiden. Wij volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet, met als doel toonaangevend te blijven in de branche.


Functie

Als Servicemonteur Zonnepanelen bij ons bedrijf ben je het kloppende hart van onze service op locatie. Je speelt een cruciale rol in het succesvol uitvoeren van onze projecten en zorgt ervoor dat onze klanten optimaal kunnen genieten van duurzaam opgewekte energie. Hier is een overzicht van je dagelijkse werkzaamheden:

  • Klantbezoeken: Je bent voortdurend op pad, waarbij je de ene dag verschillende particuliere klanten bezoekt om de groepenkast aan te passen ter voorbereiding op de montage van zonnepanelen. Jouw expertise zorgt ervoor dat de montage soepel en efficiënt verloopt.
  • Projectopleveringen: De volgende dag kun je betrokken zijn bij het opleveren van een groot nieuwbouwproject, waar je verantwoordelijk bent voor het instellen van de monitoringssystemen met micro-omvormers en het begeleiden van inspecteurs die scope 12 keuringen uitvoeren.
  • Probleemoplossing: In de dynamische wereld van zonne-energieprojecten kunnen er soms dingen misgaan. Als dit gebeurt, ben jij degene die naar de klant gaat om problemen op te lossen, zodat zij volledig tevreden kunnen zijn met hun eigen opgewekte stroom.
  • Teamondersteuning: Bij alle werkzaamheden kun je rekenen op de steun en kennis van jouw collega’s op het hoofdkantoor. Samenwerking en communicatie zijn sleutelwoorden binnen ons team.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een servicemonteur die niet alleen technisch vaardig is, maar ook uitstekende communicatieve vaardigheden heeft en klanttevredenheid hoog in het vaandel draagt. Je bent flexibel, oplossingsgericht, en geniet van de afwisseling die deze rol met zich meebrengt.


Functie eisen

De ideale kandidaat voor deze functie:

Zoek je naar vrijheid: Je waardeert een functie met veel autonomie, waar je zelfstandig beslissingen kunt nemen en je dagelijkse werkzaamheden kunt regelen. Je bent zelfstandig, verantwoordelijk en kunt goed omgaan met de vrijheid die je krijgt om je werk te plannen en uit te voeren.

Heb je allround elektrotechnische kennis: Je hebt een brede kennis van elektrotechniek die je graag toepast in je werk. Je bent bekwaam in verschillende aspecten van het vak, van installatiewerk tot probleemoplossing, en je bent altijd bereid om je kennis uit te breiden en bij te blijven met de nieuwste technologieën.

Geniet je van klantcontact: Je vindt het leuk om met verschillende klanten in contact te staan. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, bent klantgericht en kunt goed luisteren naar de wensen en behoeften van de klant. Je streeft ernaar om klanttevredenheid te maximaliseren en ziet de waarde in van het opbouwen van sterke relaties met klanten.

Aanvullende eisen:

  • Technische opleiding: Je hebt een relevante technische opleiding op MBO-niveau, bij voorkeur in de richting van elektrotechniek.
  • Certificering: Het bezit van een VCA-certificaat is een pre, en specifieke certificeringen zoals NEN 3140 kunnen je positie versterken.
  • Ervaring: Je hebt relevante werkervaring in de elektrotechniek, bij voorkeur met een focus op zonne-energie of vergelijkbare installatietechnieken.
  • Rijbewijs: Een geldig rijbewijs B is essentieel vanwege de reisvereisten van de functie.
  • Wij zoeken iemand die niet alleen over de juiste kwalificaties beschikt, maar ook een teamspeler is met een proactieve instelling en een sterke motivatie om te groeien binnen het vakgebied.
Aanbod

Wij bieden je een uitdagende baan binnen een hecht team van professionele vakmensen. Bij de baan hoort:

  • Een uitstekend salaris
  • Goed geregelde secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen- en bonusregeling
  • Eventueel een auto van de zaak
  • Volop mogelijkheden tot het volgend van cursussen en opleidingen
  • Doorgroeimogelijkheden

Kortom alles is bij ons goed geregeld.


Sollicitatie

Winston Bundel, 072-7440035 of solliciteer direct!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in