+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Voorburg.
Laad meer vacatures

Timmerman Voorburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je samen met een team om gebouwen en woningen te onderhouden. Je zorgt voor het monteren en repareren van kozijnen, deuren, vloeren en dakconstructies. Als timmerman of -vrouw met ervaring kun je hier aan de slag. Je krijgt een goed salaris en er is kans op een vast contract. Het bedrijf zorgt goed voor zijn werknemers met regelmatig contact en leuke activiteiten zoals barbecues en borrels. Ook kun je punten sparen voor uitjes en cadeaus. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Samen met je team zorg je voor het onderhoud van gebouwen en woningen, zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Je monteert en repareert kozijnen, deuren, vloeren en dakconstructies.


Ben jij het?

Als ervaren timmerman of -vrouw heb je al enkele jaren werkervaring en bij voorkeur een relevante opleiding afgerond. Je bent sociaal en gedreven, houdt van teamwork en behandelt collega's en klanten met vriendelijkheid. Je werkt altijd nauwkeurig en ordelijk. Bovendien dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs en een VCA-certificaat - indien nodig kan Faber de kosten voor het behalen of vernieuwen van je VCA-certificaat dekken.


Wat wij bieden

Afhankelijk van je ervaring als timmerman begin je met een salaris vanaf €2.800,- bruto per maand, met wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Bij een goede samenwerking zijn er snel mogelijkheden voor een vast contract. Faber onderhoudt nauw en persoonlijk contact met jou, zodat je met plezier naar je werk gaat en je je geen zorgen hoeft te maken. We nodigen je regelmatig uit voor onze barbecues, borrels en cursussen. Daarnaast spaar je met elk gewerkt uur punten die je kunt inwisselen voor uitjes, gereedschappen en andere cadeaus!


Waar jij werkt

Sinds de jaren '90 hebben verschillende bedrijven hun krachten gebundeld in deze onderhoudsgroep met het oog op een mooie toekomst. Sluit je aan bij deze organisatie als timmerman of timmervrouw door snel van je te laten horen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in