+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vught.
Laad meer vacatures

Begeleider of verpleegkundige – Lichtboog Vught

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Reinier van Arkel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.595 - € 3.541 p/m

Vacature in het kort

Draag bij aan de ontwikkeling en zorg voor (jong)volwassenen met ASS in een unieke behandelsetting. Werk binnen een team van professionals die zich inzetten voor het welzijn en de groei van cliënten. Naast een werkomgeving bieden we e-learnings voor jouw professionele ontwikkeling en de mogelijkheid om met fiscaal voordeel producten aan te schaffen. Ontdek een rol waar jouw inzet echt het verschil maakt. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Begeleider of verpleegkundige – Lichtboog

Kom jij als begeleider of verpleegkundige het team van de Lichtboog versterken?

Waar kom je te werken?

Waar ga je werken?
Werk je graag met (jong)volwassenen met complexe autisme spectrum stoornis (ASS)? Dan hebben we voor jou de ideale werkplek. De Lichtboog is een behandelsetting in een woon/werkomgeving/leren voor jongvolwassenen met autisme die in principe op een normaal begaafd niveau functioneren. Cliënten die hiervoor in aanmerking komen, hebben als hoofddiagnose ASS waarbij complexe (gedrags)problemen eerder regel dan uitzondering zijn. Individueel wordt gekeken naar mogelijkheden voor doorstroming naar vormen van zelfstandig(er) wonen en werken. Het leren wordt ondersteund met behandeling op specifieke wensen en doelen. Onze cliënten zijn adrem, veelzijdig, af en toe veeleisend en uitdagend. Allemaal hebben ze de mogelijkheid om zich te ontwikkelen met een juiste begeleiding.

Door het aanbieden van structuur bij wonen, werken en leren ontstaat meer vertrouwen en veiligheid. Vanuit deze veiligheid kan de cliënt zich zo goed mogelijk ontplooien. Er wordt gewerkt aan het in stand houden van vaardigheden en als dat kan aan uitbreiden/aanleren van nieuwe vaardigheden op de verschillende levensgebieden. Per individu wordt gekeken wat het maximaal haalbare is binnen deze gebieden. De directe begeleiding wordt gedaan door verpleegkundigen, woon- en activiteitenbegeleiders met ervaring op het gebied van autisme. Voor de dagelijkse begeleiding heeft elke cliënt een persoonlijk begeleider. Het team wordt in hun werk ondersteund door een psychiater, GZ psycholoog en een behandelcoördinator.

Wat ga je doen?
Als begeleider of verpleegkundige heb je als voornaamste taak het zorgdragen voor uitvoering van het behandelplan i.s.m. groepsbegeleiders en assistent begeleiders. Tevens heb je de taak het zorgdragen voor en organiseren van een kwalitatief veilig behandel- en begeleidingsklimaat voor de cliënten. Je ondersteunt de cliënten ten behoeve van de gestelde behandeldoelen. Verder begeleid je de cliënten waar nodig bij de verzorging, eetsituaties, dagbesteding, activiteiten en met de dagdagelijkse dingen. Mocht het nodig zijn, voer je als verpleegkundige ook verpleegtechnische handelingen uit. Je werkt goed in een team en bent in staat om in uitzonderlijke situaties ook snel te kunnen schakelen. Jouw competenties liggen in betrokken, bevlogen, betrouwbaar, coöperatief, incasserend, flexibel, durven aanpakken, zelfstandig en met doorzettingsvermogen. Herken jij jezelf hier helemaal in? Dan verwelkomen we je graag bij ons team.

Wat breng je mee? 

  • Je beschikt over een afgeronde relevante mbo of hbo opleiding zoals verpleegkunde, social work of maatschappelijke zorg;
  • Als verpleegkundige ben je BIG-geregistreerd;
  • Ervaring met het werken met psychiatrische cliënten is gewenst;
  • Je kunt zelfstandig en teamgericht werken, je neemt initiatief, bent flexibel en doortastend.

Wat kunnen wij je bieden?
Wij geloven in de ontwikkeling van onze medewerkers en daarmee het verhogen van de kwaliteit van de zorg. We bieden verschillende e-learnings die bijdragen aan jouw ontwikkeling en de kwaliteit van zorg. Reinier van Arkel werkt samen met FiscFree, waardoor je producten zoals telefoons, fietsen en laptops met fiscaal voordeel kan kopen.  

Werktijden: Onregelmatig volgens dienstrooster, hier horen ook nachtdiensten bij.
Salaris: Arbeidsvoorwaarden en salariëring overeenkomstig CAO-GGZ – FWG 40 (tussen € 2.595 – € 3.541 bruto per maand o.b.v. 36 uur) of FWG 45 (tussen € 2.870 – € 3.863 bruto per maand o.b.v. 36 uur), inschaling afhankelijk van opleiding en werkervaring.
Dienstverband: Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd voor 24 – 36 uur per week.

Meer weten en solliciteren:
Spreekt deze rol jou aan? Stuur dan nu je cv en motivatiebrief in via de “solliciteer hier” button op de vacaturepagina op de werken bij website van Reinier van Arkel! 
Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met het team van de Lichtboog, telefoonnummer 073-6584003 of 06-82533152.

Een vast onderdeel van het selectieproces is een referentiecheck.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? We stellen het op prijs als je deze vacature deelt.

Bij de werving en selectie van kandidaten voor deze functie houden wij ons aan het interne doelgroepenbeleid, zoals vastgesteld in het ‘Beleidskader voor Werving en Selectie’.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in