+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vught.
Laad meer vacatures

Ambulant Gezinsbehandelaar Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling (IAG) Vught

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Reinier van Arkel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 28 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.218 - € 4.263 p/m

Vacature in het kort

Als ambulant gezinsbehandelaar bij ons team, werk je met kinderen en jongeren met complexe psychiatrische problematiek. Je krijgt veel autonomie in je werk en speelt een cruciale rol in hun behandeling. Ons team is gericht op ontwikkeling en zelforganisatie, waarbij we ieders kwaliteiten benutten. Jouw werktijden zijn flexibel, afgestemd op het team. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Ambulant Gezinsbehandelaar Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling (IAG)

Ben jij als behandelaar de steun en toeverlaat voor kinderen en jongeren met complexe psychiatrische problematiek?! Wil jij veel autonomie in je werk?! Pak dan deze kans op een uitdagende ambulante functie!

Waar je werkt

De vacature ontstaat binnen het team van Ambulante Gezins Behandeling (AGB). Dit team maakt onderdeel uit van Herlaarhof. Herlaarhof is het expertisecentrum voor kinderen en jongeren met complexe psychiatrische problematiek, met 2de en 3de lijns zorg in 120 gemeenten in heel Brabant en vestigingen in Vught, Veldhoven, Helmond, Oss, Zaltbommel, en ‘s-Hertogenbosch. Herlaarhof maakt onderdeel uit van Reinier van Arkel (zie:  voor meer informatie). Met snel toegankelijke specialistische diagnostiek en behandeling wordt ingezet op optimaal herstel en participatie van het kind. Behandeling, zowel klinisch als ambulant, richt zich op neurobiologische ontwikkelingsstoornissen, trauma en hechting, persoonlijkheidsstoornissen, infant mental health en licht verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische problemen. Herlaarhof heeft als doel onderzoek en behandeling bij kinderen en jeugdigen van 0 tot 18 (LVB tot 23) jaar met psychosociale of psychiatrische stoornissen. Herlaarhof beschikt daartoe over poliklinische, dag klinische- en klinische functies. Volg voor meer informatie over Herlaarhof de volgende link: 

Wat je doet

Je werkt als ambulant gezinsbehandelaar (verbonden aan locatie Vught) aan de behandeling van kinderen/jeugdigen binnen de kaders van het individuele behandelplan.

  • Binnen de richtlijnen van het behandelplan heb je contact met cliënten en diens netwerk in de thuissituatie en werk je samen met andere disciplines en partners binnen het zorgdomein. Netwerken is een van je kerncompetenties.
  • Er wordt gewerkt met methodieken als Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling (IAG), brainblocks, CognitieveGedragsTherapie (CGT) en systemisch werken.
  • Je observeert doelgericht het gedrag van kinderen/jeugdigen en de onderlinge interactie met het systeem en rapporteert hierover met behulp van het elektronische dossier.
  • Via verschillende overlegvormen lever je een bijdrage aan de ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van behandelplannen en aan het afdelingsbeleid.

Wie we zoeken

  • Je beschikt over een afgeronde HBO-SPH, HBO-V of HBO Social Work opleiding, eventueel aangevuld met vervolgcursussen op het gebied van Kinder- en jeugdpsychiatrie; systemisch gerichte opleiding en/of IAG.
  • Je beschikt over werkervaring met deze complexe doelgroep en het ambulant werken binnen de (kinder- en jeugd) psychiatrie.
  • Ervaring met zelfstandig systemisch werken.
  • Geschoold in of bereidheid tot het volgen van de IAG-opleiding.
  • BIG of SKJ geregistreerd.
  • Zowel zelfstandig als teamgericht kunnen werken onder regie van een gz-psycholoog of een psychiater.
  • Vraaggericht, methodisch en resultaatgericht kunnen werken.
  • Een energieke, proactieve en stevige persoonlijkheid die zichzelf herkent in de kernwaarden: flexibel, daadkrachtig en gestructureerd.

Wat we je bieden

Wij bieden als team mogelijkheden tot ontwikkeling, en zijn gericht op het denken in mogelijkheden en het gericht inzetten van ieders kwaliteiten en ontwikkeling als bijdrage aan ons zelforganiserende team.

Daarnaast bieden wij jou een dienstverband aan voor de duur van 1 jaar (omzetting naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd behoort bij goed functioneren zeker tot de mogelijkheden) met een salariëring conform CAO GGZ FWG 50 (€3218-€4263), voor 28-36 uur per week. De werktijden zijn volgens rooster in overleg met het team, soms ook buiten kantoortijden.

Meer weten en solliciteren

Meer weten?

Neem dan contact op met ambulant gezinsbehandelaar:

Ron van Beers (ambulant gezinsbehandelaar), bereikbaar via: 06-83639963;

of: Esmee van der Biezen (ambulant gezinsbehandelaar), bereikbaar via: 06-23561330.

Solliciteren

Wanneer jij denkt; dit is mijn droombaan, solliciteer dan via de “solliciteer hier” button op de vacaturepagina op de werken bij website van Reinier van Arkel!

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? We stellen het op prijs als je deze vacature deelt.
Bij de werving en selectie van kandidaten voor deze functie houden wij ons aan het interne doelgroepenbeleid, zoals vastgesteld in het ‘Beleidskader voor Werving en Selectie’. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in