+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wageningen.

Telefoniste receptioniste Wageningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 20 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 15,87 p/u

Vacature in het kort

Heb je zin in een tijdelijke baan als telefoniste/receptioniste? Je komt in een leuk team en kunt je vaardigheden verbeteren. Je wordt het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers. Het werk is afwisselend: van gasten ontvangen tot telefoontjes beantwoorden. Dit alles in een professionele omgeving. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Kan jij niet wachten om de volgende tijdelijke uitdaging als telefoniste / receptioniste aan te gaan? Dan hebben wij een gave functie voor jou!
Je krijgt een marktconform salaris, een tijdelijke functie, je komt terecht in een hecht & enthousiast team en krijgt de mogelijkheid om te ontwikkelen!
Jij bent het gezicht voor de klanten en de leveranciers!

Wat bieden wij jou
  • € 15,87 bruto per uur
  • Tijdelijke functie van juni t/m september
  • 20 uur p/w, flexibel in te delen
  • Een uitdagende positie
  • Professionele werkomgeving
  • Locatie Wageningen
Wie ben jij

Je bent handig en snel met softwareprogramma’s als Word, Excel en Outlook. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. Je kunt zelfstandig werken, bent proactief en communicatief sterk. Verder ben je representatief, gastvrij en heb je een servicegerichte instelling. Je bent bereid om flexibele uren te werken als dit nodig is en staat klaar voor je collega’s.

Wat ga je doen

In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt en het gezicht van onze opdrachtgever voor de externe en de interne klant. De functie bestaat o.a. uit de volgende werkzaamheden; het ontvangen en te woord staan van gasten en het beantwoorden en doorverbinden van alle binnenkomende telefoongesprekken, contact met leveranciers, boeken van vergaderzalen en auto’s, het correct doorzetten en monitoren van facilitaire verzoeken of meldingen en het beheer van inkomende en uitgaande post en pakketten.

Waar ga je werken

Onze opdrachtgever doet fundamenteel en strategisch ecologisch onderzoek. Met zo'n 200 mensen is onze opdrachtgever één van de grootste onderzoeksinstituten van Nederland.

Sollicitatie

Word jij de nieuwe telefoniste / receptioniste van dit mooie bedrijf? Solliciteer nu en dan spreken wij elkaar snel! Mocht je vragen hebben over de vacature, twijfel niet om mij te contacten!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in