+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Warnsveld.
Laad meer vacatures

Verpleegkundige nachtdiensten - Flexbureau Warnsveld

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

GGNet

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 8 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij GGNet zoeken we een flexibele verpleegkundige voor nachtdiensten op verschillende afdelingen. Je werkt in een omgeving met veel zorgmogelijkheden, van klinisch tot ambulant. Je helpt patiënten op weg naar herstel en werkt samen met enthousiaste collega's en psychiaters. Naast een goed basissalaris kun je gebruikmaken van de Balansregeling, waarmee je zelf kiest hoe je extra budget besteedt. Dit is jouw kans op een uitdagende baan met ruimte voor persoonlijke groei. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een verpleegkundige die graag flexibel werkt? Binnen GGNet ga je aan de slag als professional voor specialistische zorg op verschillende afdelingen. We zijn vooral op zoek naar een verpleegkundige die nachtdiensten op (verschillende) afdelingen wil draaien.

Jouw werkplek
GGNet heeft een groot en divers zorgaanbod in de basis- en specialistische ggz, waardoor je op verschillende terreinen ervaring kunt opdoen. We bieden 7 x 24-uurs acute zorg, zowel klinisch op onze High Intensive Care-afdelingen (HIC) als ambulant in crisis- en (F)ACT-teams. Maar we hebben ook afdelingen voor forensische psychiatrie, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en ouderen, waar hoogspecialistische zorg wordt gecombineerd met wetenschappelijk onderzoek. Op elke afdeling staan enthousiaste psychiaters klaar om je te begeleiden en te coachen.

Je kunt aan de slag op verschillende afdelingen binnen GGNet. Waar je precies aan de slag gaat, bepalen we in overleg met jou.

Zo werk jij
Samen met je collega’s bied je patiënten specialistische zorg vanuit de visie ‘Van Klacht naar Kracht’. Het terugdringen van chroniciteit en bevorderen van herstel staat daarbij voorop. Je biedt excellente, zoveel mogelijk ambulant gerichte zorg.

De belangrijkste taak is het bewaren van de nachtrust en de veiligheid in de nacht. Daarnaast verleen je (eventueel) assistentie bij andere afdelingen op het terrein wanneer daar vanwege calamiteiten reden toe is. Ook is het mogelijk dat er een aantal taken verricht moeten worden, zoals het uitzetten van medicatie of bijvoorbeeld administratief werk. Hierbij werk je soms samen met je collega en verzorg je de overdracht naar de vroege dienst in de ochtend. De werkzaamheden verschillen daarbij per afdeling/groep.

Wat neem je mee
✔ Je beschikt over een diploma mbo of hbo-verpleegkunde en bent BIG-geregistreerd.
✔ We zijn op zoek naar een flexer (verpleegkundige) voor de nachtdiensten voor verschillende afdelingen.
✔ Je weet ongewenst en/of ontwrichtend gedrag te hanteren, kunt dit beïnvloeden en je kunt de-escalerend werken.
✔ Je bent zelfstandig, creatief en ontwikkelingsgericht.
✔ Je bent tactvol en hebt overtuigingskracht.
✔ Je beschikt over een flexibele houding.

Dit krijg je van ons
In het aantal uren en in arbeidsvoorwaarden is veel mogelijk. Veel van onze flex-medewerkers vinden uiteindelijk een vaste werkplek met een contract voor onbepaalde tijd.

  • Naast een goed basissalaris krijg je onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag.
  • Jouw pensioen wordt opgebouwd bij het PFZW (Pensioenfonds Zorg&Welzijn). GGNet betaalt 50% van jouw pensioenpremie. Heb je ergens anders ook al pensioen opgebouwd? Dan kun je de waarde hiervan mogelijk overdragen. voor meer informatie.
  • De Balansregeling, waarbij je keuze hebt in de besteding van jouw budget. Je kunt van dit keuzebudget extra vrije tijd kopen, besteden aan opleiding of training, maar ook het bedrag laten uitbetalen en bijvoorbeeld ervan uit eten gaan. Wat jou helpt om in balans te blijven.

Maar boven alles bieden we je een uitdagende en afwisselende baan in een prettige en inspirerende werkomgeving die je volop ruimte geeft om op vakinhoudelijk vlak te groeien. In deze baan krijg je veel vrijheid en autonomie om je functie en jezelf te ontwikkelen.

Bekijk alle arbeidsvoorwaarden van GGNet.

Echt iets voor jou?
Herken jij jezelf? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier. Bij voldoende geschikte kandidaten sluiten we de vacature.

Heb je specifieke inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Nebiye Araz-Kaplan, Flexbureau, afdeling Mobiliteit & Ontwikkeling, via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Neem voor meer informatie over de werving- en selectieprocedure contact op met Jasmijn Koch, recruiter, via telefoonnummer 06-51143678 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Het inwinnen van referenties maakt onderdeel uit van onze procedure.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in