+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Weert.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker food Weert

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Lempers Select

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

Wat zoek jij:
Als productiemedewerker food ga je aan de slag bij deze producent van onder andere Fruittella, Look-O-Look en Mentos. Wel een achtergrond in de foodindustrie, maar nog geen ervaring als productiemederker, of nog geen ervaring in de food, maar wel deze interesse? Ook dan kun je solliciteren! We bieden je een mooi salaris van € 2.188 tot € 2.622 (bruto) per maand exclusief 20% ploegentoeslag. Smaakt dat naar meer? Lees dan snel verder.
Wat ga je doen?
Productielijnen instellen en ombouwen. Productieprocessen monitoren en eventueel bijsturen. Oplossen en voorkomen van storingen. Als productiemedewerker food ga je productielijnen instellen en ombouwen en productieprocessen monitoren en bijsturen als een door jou of je collega's uitgevoerde kwaliteitscontrole daarom vraagt. Storingen los je snel en goed op en probeer je in de toekomst te voorkomen. Ook denk en help je mee in het verbeteren van processen. Geen twee werkdagen hebben dezelfde smaak. Je gaat werken op verschillende plekken en kunt daarin dagelijks rouleren. De ene dag bereid je het deeg voor, de andere breng je de glanslaag aan. Zo kun je elke dag van een ander walletje snoepen.
Je gaat werken in 3 ploegen en draait wekelijks afwisselend ochtend- (6.00 - 14.30 uur), middag- (14.30 - 22.30 uur) of nachtdiensten (22.30 - 6.30 uur).

Gevraagd

Wie ben jij?
Een goede beheersing van het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk. Een relevante opleiding en ervaring zijn natuurlijk fijn. Maar nog belangrijker is je interesse in en voorliefde voor voedingsmiddelen. Je gaat namelijk aan de slag bij een opdrachtgever die geen dag stilstaat en van medewerkers verwacht dat zij meebewegen.

Aanbod

Interesse?
Graag even reageren met jouw CV en een korte motivatie. Bellen mag ook naar ons kantoor en wel via 045-535 2828. Wendy kan al jouw vragen beantwoorden via 0639840077. Whatsapp is ook geen probleem! Wij reageren binnen één uur.
Soort dienstverband: Fulltime, Vaste baan
Salaris: Vanaf €19,32 per uur
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in