+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Echt.
Laad meer vacatures

Technisch productiemedewerker Echt

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.000 - € 2.990 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben je een technisch productiemedewerker en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ga dan bij onze opdrachtgever in Echt aan de slag! Hier word je betrokken bij het maken van transportbanden. Denk aan gevarieerde taken zoals stansen, sealen en het persen van verschillende soorten kunststof. Je werkt in een schone, georganiseerde omgeving tijdens normale dagdiensten van 07:00 tot 16:00 uur. Als technisch productiemedewerker start je de dag met een helder plan. Je werkt secuur en met een hoog tempo, want jouw hands-on mentaliteit is essentieel. Het kan soms fysiek zwaar zijn, maar jouw inzicht en precisie maken elke uitdaging de moeite waard. Goede beheersing van de Nederlandse- of Engelse taal in woord en geschrift is vereist, zodat je gemakkelijk kunt communiceren met je collega’s. Grijp je kans en word onderdeel van ons enthousiaste team! Maak je interesse kenbaar voor deze functie en solliciteer direct!

Wij bieden:

Als technisch productiemedewerker bij onze opdrachtgever in Echt, wachten je diverse en uitdagende werkzaamheden. Je gaat aan de slag met het vervaardigen van transportbanden, waarbij je diverse technieken zoals stansen, sealen en warmte- en hoogfrequent persen van verschillende kunststoffen toepast. Dit doe je in een schone en georganiseerde omgeving tijdens een dagdienst van 07:00 tot 16:00 uur. Let op: het is fysiek zwaar werk, maar met jouw vaardigheden draai je daar je hand niet voor om. Hiernaast ontvang je een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer. We waarderen je inzet en bieden je een salaris tussen €2.000 en €2.990 bruto per maand. Hier bovenop geniet je van voordelen als gratis koffie en thee, gratis parkeermogelijkheden en opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Je vakantiedagen en vakantiegeld bouw je op en je kunt rekenen op een pensioenopbouw bij StiPP. We reserveren ook graag tijd voor een goede werk-privé balans. Heb je al ervaring? Dat belonen we met een hoger salaris. Spreken we je snel?

Wij vragen:

Timing is op zoek naar een technisch productiemedewerker die vol energie aan de slag wil in een 40-uur per week functie. Jij voelt je thuis in een technische productieomgeving en zet graag je technische inzicht in om de productie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Jouw kwaliteiten: - Je hebt ervaring met technische productiewerkzaamheden;
- Je bent een probleemoplosser, je denkt in oplossingen en niet in problemen;
- Je hebt een flexibele instelling en kunt goed samenwerken;
- Je hebt oog voor detail en levert kwaliteit;
- Je beheerst de Nederlandse- of Engelse taal in woord en geschrift;
- Je bent beschikbaar voor langere tijd. Zie jij jezelf in deze functie? En ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Solliciteer nu bij Timing!

Waar ga je werken:

Sinds 1993 ontwikkelt en confectioneert dit bedrijf kunststof transport- en procesbanden op maat. Geen standaard bandenleverancier, maar ontwikkeling van maatwerk, geheel naar wens van de klant. Ze bieden complete oplossingen voor vele toepassingen binnen de land- en tuinbouw, AGF-verwerking, verpakkingsmechanisatie, voedingsmiddelenindustrie en recreatie (bijvoorbeeld indoor-skibanden). En ze denken graag actief met u mee om uw machines en/of productieprocessen nog efficiënter, sneller en makkelijker te laten werken. Vrijwel alle banden en bijbehorende accessoires ontwikkelen, produceren en confectioneren ze zelf. Ze hebben de beschikking over een eigen R&D, een productiecenter en twee confectieafdelingen. Onze jarenlange branchespecifieke-ervaring en een nuchtere hands-on mentaliteit vormen de basis van onze oplossingsgerichte bedrijfsvoering. Ons doel: machines en automatiseringsprocessen in beweging brengen. En houden... Want bewegen is gezond! Dat geldt zowel voor mensen als machines.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in