+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vlodrop.
Laad meer vacatures

Medewerker met technisch inzicht (24-40 uur) Vlodrop

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Smeets Technische Inspecties

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Reiskostenvergoeding, Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Smeets Technische Inspecties is op zoek naar een medewerker met technisch inzicht om aan de slag te gaan als keurmeester ter uitbreiding van onze afdeling keuringen.

Als onderdeel van de afdeling keuringen voer je keuringen uit aan elektrische machines en elektrische apparaten volgens de norm NEN 3140. Tevens keur je draagbaar klimmaterieel (ladders en trappen) conform de norm NEN 2484. Je werkt zowel in teamverband als zelfstandig. De keuringen voer je uit bij uiteenlopende bedrijven en instanties op verschillende plekken door heel Limburg en soms Noord-Brabant. Hierdoor verloopt elke week net iets anders. Iedere ochtend vertrek je met je eigen bedrijfsbus vanuit thuis naar de opdrachtgever. Op het einde van de werkdag stuur je de keuringsresultaten, die je zelf digitaal verwerkt hebt, door naar onze administratie. De eerste maanden zal je door een collega ingewerkt en intern opgeleid worden tot keurmeester NEN 3140. Vervolgens zal je zodra je zelfverzekerd als keurmeester NEN 3140 kunt werken elders een cursus tot keurmeester NEN 2484 volgen.

Gevraagd

Je hebt technisch inzicht en functioneert zowel in teamverband als zelfstandig. Je werkt nauwkeurig en bent betrouwbaar. Ook kom je goed voor de dag bij de klant en communiceer je zonder problemen met de opdrachtgever om het werk goed te laten verlopen. Je bent in het bezit van rijbewijs B en vindt het niet erg om steeds op nieuwe plekken te werken. Je hebt enige kennis van Word en Excel.

Aanbod

Auto van de zaak, reiskostenvergoeding, telefoon van de zaak

Bedrijfsomschrijving

Smeets Technische Inspecties staat voor kwaliteit en klantgerichtheid. Wij vinden het belangrijk om voor onze klanten klaar te staan. Service staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij werken binnen veel verschillende sectoren en leveren maatwerk toegespitst op elk van deze sectoren. Denk hierbij aan de levensmiddelenindustrie, zorginstellingen, gemeentes, scholen, productiefabrieken, bouwsector, waterschap en utiliteit. Ons dienstenpakket is zeer uitgebreid. Naast onze deskundigheid in elektrotechnische inspecties en keuringen hebben wij ook kennis op het vlak van magazijnstellingen, draagbaar klimmaterieel, kooiladders, rolsteigers en thermografie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in