+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Heerlen.
Laad meer vacatures

Technician Heerlen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Alert HR Solutions

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Alert HR Solutions

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,45 p/u

Vacature in het kort

Wil je starten in de techniek en houd je van werken met elektronica? Dan is de rol van Technician perfect voor jou. Je gaat aan de slag met het repareren en aanpassen van pc's en laptops. Ervaring is niet nodig, zolang je maar graag wilt leren. Je komt te werken in een team dat ook buiten werktijd leuke dingen doet. Je werk is belangrijk omdat je helpt bij het oplossen van problemen en ervoor zorgt dat alles goed werkt voordat het wordt verzonden. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Klaar voor een technische carrière als Technician in Heerlen? Of je nu ervaring hebt of niet, zolang je maar affiniteit hebt met elektronica en bereid bent om te leren, ben je van harte welkom. Je komt te werken voor een internationaal bedrijf in het Servicecentrum in Heerlen. Als Technician ben je verantwoordelijk voor het repareren van elektronica. Je werkt in een hecht team dat regelmatig leuke teamuitjes organiseert. Benieuwd naar de werkzaamheden? Bekijk hier de vacature!
Als Technician in Heerlen draag je bij aan het repareren en wijzigen van pc's en laptops volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Je werkt nauw samen met je teamleider of supervisor en legt verantwoording af aan hen.

Een belangrijk aspect van je werk is het vaststellen van de conditie van het systeem en de bijbehorende randapparatuur. Wanneer er een storingsmelding binnenkomt, onderzoek je deze om het noodzakelijke actieplan te bepalen. Indien nodig communiceer je met klanten om details over problemen met de apparatuur te achterhalen.

Je bent verantwoordelijk voor het beoordelen van welke onderdelen mogelijk defect zijn, het vervangen ervan en het uitvoeren van testen om te controleren of de reparaties succesvol waren. Dit kan ook het opnieuw installeren van softwareprogramma's of het aanpassen van instellingen om machinestoringen te verhelpen, omvatten.

Het is van essentieel belang dat je de klant op de hoogte houdt van de voortgang van de reparatie via updates. Na het voltooien van de reparaties, zet je de pc's en laptops weer in elkaar en houd je nauwkeurig registratie bij van alle onderhoudswerkzaamheden of reparaties die zijn uitgevoerd.

Voordat de systemen worden verzonden, test je deze grondig om ervoor te zorgen dat ze naar behoren werken. Je bent ook verantwoordelijk voor het zorgvuldig verpakken van de systemen, zodat ze veilig kunnen worden verzonden, in samenwerking met de logistieke afdeling.

Enthousiast geworden over deze vacature? Aarzel dan niet langer en solliciteer direct! Voor vragen kun je contact opnemen met onze vestiging in Heerlen via 045-5718840.

Toch liever een andere uitdaging? Kijk dan ook bij onze andere vacatures op

Gevraagd

Je werkt graag in teamverband samen;Je vindt het leuk om regelmatig deel te nemen aan team uitjes :)Je hebt een affiniteit met elektronica of wilt dit graag leren;Je bent beschikbaar maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00;Nederlands of Engels sprekend (andere talen zijn ook mogelijk);

Aanbod

  • Je verdient een uurloon van €15,45, inclusief vakantiegeld;
  • Je bouwt via Alert een stiPP Plus pensioen op;
  • Je krijgt via Alert een fulltime dienstverband (32-40);
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf, zowel binnen de eigen afdeling als organisatie breed;
  • Leuke collega’s die allemaal even hard werken;
  • Een werkplek met een open sfeer waarbij er actief geluisterd wordt naar ideeën en initiatieven;
  • Regelmatig gezellige teamuitjes.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in