+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Weert.

Ervaren gezellige BEDRIJFSLEIDER Horeca in de omgeving van WEERT Weert

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stadscafé en evenementenlocatie de SooS

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 3.400 p/m

Vacature in het kort

We zoeken een Bedrijfsleider voor ons restaurant, café en evenementenlocatie. Je wordt de spil van het team en zorgt dat alles goed loopt. Je werkt vooral 's avonds en in het weekend. Als gastheer/-vrouw zorg je dat gasten blij zijn. Samen met de chef kok bedenk je het menu en zorg je dat het eten op tijd komt. Ook help je je collega's en geef je ze training. Je houdt van harde werken en plezier maken, vooral bij evenementen. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Om de SooS als restaurant, café en evenementenlocatie naar een hoger niveau te brengen samen met het huidige team, is er behoefte aan een nieuwe functie, die van Bedrijfsleider.
Naast dat je, vooral in de avonden in het weekend, operationeel verantwoordelijk bent en een voorbeeld op de vloer heb je diverse andere verantwoordelijkheden. Als gastheer/-vrouw bewaak je de beleving van gasten tijdens hun verblijf. Samen met onze chef kok zorg je ervoor dat uitgifte van lunch, diner en hapjes soepel verloopt en werk je mee aan het bedenken van nieuwe gerechten op onze menukaart.

Je traint en motiveert daarom je 20-30 collega’s en draagt je vakkennis over. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor zowel collega’s als gasten, coördineert bestellingen & dagelijkse administratie en draagt facilitair je steentje bij. Ook de aansturing van het personeel valt onder jouw verantwoordelijkheid, inclusief planning, het beheersen van personeelskosten, het aannemen nieuwe collega’s en het houden van evaluatiegesprekken periodiek en waar nodig.

Je hebt cijfermatig inzicht en stuurt hierin dagelijks aan op de te behalen doelstellingen.
Met events ben je mede-organisator, waarbij hard werken en hard genieten voorwaarden zijn.

Gevraagd

Je bent een van de gezichten van de SooS! Je straalt vertrouwen en rust uit in dynamische situaties.

Je bent sociaal, vriendelijk en een frisse verschijning. Je bent diegene die sfeer kan bepalen met muziek en je eigen persoonlijkheid. Jij maakt het gezellig en zorgt voor energie in de samenwerking. Je weet wanneer werkzaamheden te delegeren en wanneer zelf je mouwen op te stropen.

Je bent een teamspeler die collega’s aanspreekt waar nodig en hen waardeert, o.a. door ze op de juiste plek en moment in te zetten. Jouw (voorbeeld)gedrag draagt er aan bij hoe onze gasten de SooS ervaren.

Aanbod

Deze nieuwe functie is een zelfstandige en uitdagende functie binnen een fantastisch en warm bedrijf met veel diversiteit in activiteiten, gasten en collega’s. Je wordt onderdeel van een gezellig team dat betrokken is bij elkaar. Je trekt samen met de eigenaren op in het verder vorm geven van de SooS en je krijgt de kans om onderdeel te zijn van het beste thuis voor gasten als ze uit zijn in Weert.

Jouw werkrooster, een 4 of 5 daagse werkweek, maken we graag samen met jou en je collega’s van het kernteam. Vrijdag/zondag (eventueel afwisselend) of af en toe een extra weekend vrij is daarbij een optie. Sommige werkzaamheden zijn ook vanuit thuis te doen, bijvoorbeeld de personele planning of een extra bestelling. Er is ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld door middel van een opleiding of door coaching in je ondernemerschap.

Je salaris (€ 2.400 - € 3.400 per maand) groeit mee met jou en eventueel op termijn ook mee met je bijdrage aan het succes van de SooS. Wij denken graag met je mee en we gaan voor langdurige arbeidsrelaties. Hoe we je inschalen is afhankelijk van je kennis, kunde, ervaring en ambities.

Heb je nog vragen? Dan kun je whatsappen naar Anne de Bruijn (0495 532721) voor een eerste contact. Je kunt natuurlijk ook meteen solliciteren! Mail dan een korte motivatie en je relevante werkervaring via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Salaris

€ 2.400 - € 3.400 p/m
Je salaris groeit mee met jou en eventueel op termijn ook mee met je bijdrage aan het succes van de SooS. Wij denken graag met je mee en we gaan voor langdurige arbeidsrelaties. Hoe we je inschalen is afhankelijk van je kennis, kunde, ervaring en ambities.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in