+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Weert.
Laad meer vacatures

Logistieke werknemers Weert

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Trixxo

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Trixxo

Gevraagd

  • 40 uur
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 15 p/u

Vacature in het kort

Bij Trixxo zoeken we logistieke werknemers, of je nu net begint of al ervaring hebt. We houden rekening met jouw leven buiten werk. We zorgen dat je de juiste training en ondersteuning krijgt om te groeien. Ons doel is dat je succesvol bent in je werk. We hebben een persoonlijke aanpak en helpen je de baan te vinden die echt bij je past. Samen gaan we de logistieke wereld aan. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Voor opdrachtgevers in regio Roermond is Trixxo zijn wij opzoek naar logistieke werknemers van beginner tot ervaren.

Hey daar! Ben jij die gedreven logistieke professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan zit je bij ons helemaal goed! Bij Trixxo zijn we op zoek naar enthousiaste teamspelers zoals jij, die klaar zijn om de handen uit de mouwen te steken en op zoek zijn naar een nieuwe fulltime baan.


Wat wij bieden

Bij Trixxo draait het niet alleen om het werk. Wij zijn ons ervan bewust dat je je baan wilt combineren met jouw privé leven. Ook hierin denken wij graag met je mee in mogelijkheden! Als je gaat kijken naar een salarisindicatie zul je tussen de €13,27- en € 15,00 bruto per uur gaan verdienen.

Klinkt dit als de perfecte match voor jou? Aarzel dan niet langer en solliciteer vandaag nog! We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en samen de logistieke wereld te veroveren!


Wat wij vragen

Of je nu al jarenlange ervaring hebt in de logistiek of net begint aan je carrière, wij bieden de juiste tools, trainingen en ondersteuning om jouw talenten verder te ontwikkelen. Samen zorgen we ervoor dat je het beste uit jezelf kunt halen en succes kunt behalen in je rol.


Over het bedrijf

Bij Trixxo heb je een persoonlijke en betrokken contactpersoon die dé logistieke baan zoekt die bij jou past. Of dit nu in ploegen of in dagdienst is, samen zoeken we een baan die jou op het lijf geschreven is.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in