+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Weert.

Supply Chain Planner Weert

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.000 p/m

Vacature in het kort

Bij Solarge, een scale-up gericht op duurzame zonnepanelen, zoeken we een supply chain planner om ons team te versterken. In deze rol ben je het middelpunt voor alles wat met logistiek en voorraadbeheer te maken heeft. Je krijgt de kans om bij te dragen aan een groenere toekomst, terwijl je geniet van flexibele werktijden, een thuiswerkregeling, en de mogelijkheid tot het aankopen van extra vakantiedagen. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Straal jij binnenkort als onze nieuwe supply chain planner? Bij Solarge in Weert geloven we in de kracht van de zon voor een leefbare aarde. Als scale-up produceren wij duurzame zonnepanelen en hebben we jouw talent nodig om ons bedrijf verder te laten groeien. Enerzijds focus jij je op supply chain planning en voorraadbeheer. Anderzijds op ordermanagement, inkoop en inkomende en uitgaande logistiek. Jij hebt garantie op een brede en boeiende functie met een salaris tussen € 3.500,- en € 4.000,00, 30 vakantiedagen (en de mogelijkheid om bij te kopen), flexibele werktijden en een thuiswerkregeling. Wordt jouw energie al opgewekt en maak jij binnenkort het verschil? Lees dan snel verder.

In deze dubbele en afwisselende functie krijg jij veel verantwoordelijkheid. Hoe maak jij nu het verschil? Met jouw servicegerichte houding ben jij altijd bereid anderen te helpen. Je blinkt uit in plannen en organiseren, waardoor de processen soepel verlopen. Met jouw oog voor detail en nauwkeurige werkwijze zorg je ervoor dat we niet voor onnodige verrassingen komen te staan.

Als spilfiguur in onze supply chain beheer jij naadloos de goederenstroom van leverancier tot klant, inclusief forecasting, inkoop en klantgerichte leveringsplanning. Jij bent het centrale aanspreekpunt voor alle logistieke zaken, waarbij je nauwlettend de voorraden bewaakt en beheert en zorgt voor een foutloze administratie van alle goederenstromen.

  • Je bent verantwoordelijk voor operationele inkoop en bestellen van componenten, onderdelen, verbruiksartikelen, PBM's etc. en maakt hier gebruik van ons ERP-systeem MSBC
  • Je organiseert wekelijkse overleggen waar onderhoud-, verkoop- en productieplannen op elkaar worden afgestemd
  • Je hebt regelmatig contact met de leveranciers over updates, bestellingen, leveringen, (kwaliteits)afwijkingen en de voorraden op locatie
  • Je regelt inkomende en uitgaande transporten met onze externe transportpartner
  • Je stelt knelpunten in de supply chain vast, analyseert en lost ze op, daarmee draag je bij aan de optimalisatie van de supply chain-processen

Kortom: binnen ons bedrijf ben jij de verbindende persoon tussen alle afdelingen, wat zorgt voor een vlotte communicatie tussen alle schakels in de keten.

Ons team

Ons team bestaat uit een diversiteit van verschillende persoonlijkheden en nationaliteiten. In totaal zijn we op dit moment met 4 personen met elk een eigen specialisme. Een director sourcing & supply chain, een procurement manager, een supply chain specialist en een logistieke teamlead. Wij hebben een “get stuff done” mentaliteit. Wij regelen het wel en er is ruimte om fouten te mogen maken, zolang je ervan leert en zorgt voor oplossingen. Naarmate Solarge gaat groeien, zullen wij ook mee veranderen en daarom zijn er mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen Onze manager Muriel zoekt iemand met een flexibele geest en enorme drive die mee wil bouwen aan ons (internationaal) avontuur en positief is ingesteld. En de mentaliteit van jouw collega's? Iedereen is enthousiast en heeft een positieve drive om de energietransitie te versnellen en te verduurzamen.



Gevraagd

Als supply chain planner bij Solarge in Weert ben jij een meester in plannen en organiseren en haal jij met je servicegerichte instelling energie uit het ondersteunen en helpen van anderen. Met jouw helicopterview overzie jij alle processen en reageer je proactief op zaken die een belemmering kunnen worden. Binnen een scale-up is het extra belangrijk om ondernemend en oplossingsgericht te kunnen denken, want zo vind je gemakkelijker je eigen weg. Verder beschik jij over de volgende kwaliteiten, zodat jij elke dag positief begint met veel energie en een opgeladen batterij:

  • Je hebt enkele jaren ervaring als supply chain planning en inkoop
  • Opleiding supply chain, bedrijfskunde of logistiek management is een pluspunt
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend
  • Je hebt ervaring met interne & externe communicatie en stakeholdermanagement
  • Je hebt hbo werk- en denkniveau

Verder ben jij een sterke teamspeler die actief de samenwerking zoekt met andere afdelingen en externe partijen.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Als supply chain planner bij Solarge in Weert krijg jij mooie arbeidsvoorwaarden. Bij Solarge weten we dat de zon niet voor niets op komt en zorgen we goed voor onze collega’s. Daarom bieden wij jou het volgende:

  • Goed salaris tussen 3.500,00 en € 4.000,00
  • Thuiswerkregeling met thuiswerkbudget en flexibele werktijden
  • Mobiliteitsregeling
  • Inspirerende werkomgeving in een scale up
  • 30 verlofdagen plus de mogelijkheid om tot 8 dagen verlof bij te kopen

We stimuleren een gezonde levensstijl met een vitaliteitsbudget van € 100,00 per jaar. Yvonne zorgt dat de lunch dagelijks voor ons klaar staat. Op donderdag voorzien we zelfs verse soep. Zet jij je graag in voor anderen? Dan krijg jij van ons de mogelijkheid om 1x per jaar een dag als vrijwilliger te werken onder werktijd. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in