+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wemmel (BE).

Internal Sales – Bouw en Industrie Wemmel (BE)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LMH engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van Internal Sales bij een toonaangevende organisatie in de bouwsector en industrie. Met een sterke focus op klantcontact en technisch/commercieel advies, biedt deze rol een unieke kans om je vaardigheden te ontwikkelen. Geniet van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een groepsverzekering, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, en de mogelijkheid tot telewerken. Plus, een mentor staat klaar om je vanaf dag één te ondersteunen. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Omschrijving
Als Internal Sales heb jij een sterke talenkennis, kan je goed overweg met MS Office en krijg je energie van klantencontact! Na een grondige interne opleiding zal je het aanspreekpunt zijn voor B2B-klanten uit de bouwsector en industrie.
Uw verantwoordelijkheden:- Het verstrekken van technisch en commercieel advies via telefoon en e-mail.- Werken aan offerteprojecten voor de bouw van grote gebouwen.- Het lezen van bestekken, het bepalen van materialen en het opstellen van offertes.- Je zult ook het gezicht van het bedrijf zijn tijdens beurzen en evenementen.- Het opbouwen van duurzame klantrelaties met groothandelaars, aannemers, installateurs, architecten, enz.- Ondersteuning bieden aan collega's op het terrein en nauw samenwerken met verschillende afdelingen.

Baanaanbod
- Snelle aanwerving!- Bruto jaarloon van ongeveer €40.000
•€65.000 (afhankelijk van uw vaardigheden en ervaring).- Groepsverzekering, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, laptop.- Werken binnen een snelgroeiende organisatie op wereldwijde schaal.- Mogelijkheid tot telewerken.- 32 vakantiedagen.- Jaarlijkse bonus (maximaal 1 maandsalaris).- Mogelijkheid om op termijn een bedrijfswagen te krijgen.- Je krijgt een mentor die je vanaf dag één zal ondersteunen.

Functie-eisen
- Master/Bachelor in elektromechanica/HVAC.- Technische affiniteit en commerciële ingesteldheid.- Beheersing van MS Office en CRM/ERP-software.- Uitstekende kennis van het Frans, Engels en een goed kennis Nederlands.

Bedrijfsprofiel
Deze onderneming gelegen te Wemmel maakt deel uit van een wereldwijd erkende groep die gespecialiseerd is in de fabricage van pompsystemen.Binnen de Belgische vestiging zult u merken dat collegialiteit een belangrijke waarde is en dat er een informele en familiale sfeer heerst. Samen nemen ze ook deel aan fondsenwervingsactiviteiten voor liefdadigheidsinstellingen en teamversterkende activiteiten.Bovendien dragen flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken bij aan het behouden van een gezonde balans tussen werk en privéleven.

Gerelateerde zoekopdrachten

Sales MedewerkerSalaris Sales Medewerker
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in