+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Melker Stedum Westeremden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 6 - 15 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13 - € 16 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Samen zorgen jullie dat de koeien gemolken worden en alles netjes achterblijft. Een melkbeurt duurt ongeveer drie uur. Je werkt in een team dat elkaar ondersteunt om het werk leuk te maken. Je krijgt een goed salaris, reiskostenvergoeding en bouwt pensioen op. Een mooie kans om met een glimlach en voldaan gevoel je werk te doen!
 

Volledige vacaturetekst

Eerst de koeien melken, boxen schoonmaken en met de waterslang laat je daarna alles weer netjes achter. Vertrek na het melken van de koeien met een glimlach op je gezicht en een voldaan gevoel vanuit het pittoreske Stedum weer naar huis!

Jouw nieuwe werkgever heeft een melkveebedrijf met zo'n 300 melk- en kalfkoeien. Melken doe je niet alleen, maar altijd samen met een collega. Samen zorgen jullie ervoor dat de koeien gemolken worden en doen jullie de klussen om het melken heen. Een melkbeurt duurt ongeveer drie uur per keer.


Functie eisen

Jij past goed op dit bedrijf wanneer je beschikt over aantoonbare ervaring als melker. Ben je daarnaast voor drie tot vijf melkbeurten per week beschikbaar? Dan zou dit melkveebedrijf goed bij jou kunnen passen!


Over het bedrijf

Jij werkt op een melkveebedrijf in de regio Stedum, waar je als medewerker in een team terecht komt waar je elkaar ondersteunt waar nodig om het werk nóg leuker te maken!


Wat wij bieden

Wij bieden jou een baan op een modern melkveebedrijf voor 6 tot 15 uur per week. Jij ontvangt salaris conform de cao productiegerichte dierhouderij tussen de € 13,- en € 16,- bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Ben je jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je een leeftijdsafhankelijk loon. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding van 21 cent per kilometer en bouw je pensioen op. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in