+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groningen.

Interim Assistent Accountant Agrarisch Groningen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 50 - € 65 p/u

Vacatureomschrijving

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever behoort tot de top 10 accountantskantoren in Nederland. Het kantoor stimuleert ondernemers en haar werknemers het maximale uit zichzelf te halen. Onze opdrachtgever voorziet de klanten tijdig van relevante cijfers en advies. Dit gebeurt op basis van de laatste inzichten vanuit de markt en wet- en regelgeving en is volledig toespitst op de situatie van de ondernemer. Met zijn vele gespecialiseerde medewerkers en vestigingen is het één van de grootste adviseurs- en accountantskantoor voor het midden- en kleinbedrijf


Bedrijfscultuur

De ambitie van een groot kantoor én de cultuur en persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. Dit zijn twee kernbegrippen die onze opdrachtgever maakt tot een prettige werkgever. Dit vertaalt zich naar een werkomgeving waar er veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling en een goede werk- en privébalans van haar werknemers. Jij komt terecht in een dynamisch en ambitieus team dat de persoonlijke betrokkenheid heel erg belangrijk vindt.

Als Interim Assistent Accountant Agrarisch krijg je een verantwoordelijke en zelfstandige rol bij het bedienen van een klantenpakket bestaande uit klanten uit de agrarische sector. Je stelt de jaarrekening en winst- en verliesrekening op en daarnaast verzorg je de fiscale aangiftes. Je bent scherp als het gaat om het signaleren van overige advies- of verbetermogelijkheden. Je bent in staat om vanuit zelfstandigheid te werken en panklare dossiers af te leveren aan de adviseur of accountant. Het betreft een opdracht tot medio 2024.


Functie eisen
  • Afgeronde opleiding richting HAS, Accountancy of Bedrijfseconomie;
  • Enkele jaren agro-ervaring binnen de accountancy;
  • Ervaring met melkveehouderijen is een pré.

Ben jij per direct of binnenkort beschikbaar voor 24-40 uur per week en heb je meerdere jaren ervaring als assistent accountant binnen de agro? De opdracht kan op korte termijn worden ingevuld en kent een loopduur van minimaal zes maanden. Het uurtarief is €50,- - €65,- (exclusief reiskosten). Bij vragen, bel gerust met Arjen Klasens, Consultant Finance in Groningen en Drenthe.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in