+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Surhuisterveen.

Melker/ melkster Surhuisterveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van werken met koeien en ben je graag vroeg actief? In deze functie help je mee met het melken van koeien, elke ochtend en soms ook middagen. Je werkt in een familiebedrijf waar passie voor het werk belangrijk is. Het is een kans om te leren en te groeien in dit vak. Je werkt nooit alleen, dus er is altijd hulp. Het salaris is goed en kan oplopen naarmate je meer ervaring krijgt. Dit is een kans om buiten te werken en echt iets te betekenen. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ervaren melker/ melkster die staat te springen om aan de slag te gaan bij jouw nieuwe opdrachtgever. Begeleidt jij de koeien door de melkstal en zorg je dat alle netjes en schoon achterblijft? Solliciteer dan snel op deze vacature!

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een melker. Als melker ben je verantwoordelijk voor het melken van de koeien. Je zorgt ervoor dat het melkproces soepel verloopt en dat de koeien op een professionele en zorgvuldige wijze worden gemolken. Dit doe je samen met de boer, je staat nooit alleen in de melkstal. Van maandag t/m vrijdag elke ochtend, woensdag en vrijdag middag en de weekenden (eventueel om het weekend) is onze opdrachtgever opzoek naar een aanpakker! Je moet geen moeite hebben met vroeg opstaan want tussen 5.00 en 6.00 uur sta jij al klaar in de melkstal dit duurt tot ongeveer 9.00 uur, middags begin je om ongeveer 15.30 uur tot 19 uur. Deze tijden kunnen natuurlijk iets afwijken want je weet nooit hoe de melkbeurt verloopt.  


Functie eisen
  • Je hebt affiniteit met de melkveehouderij
  • Je bent flexibel inzetbaar, ook in het weekend
  • Je bent leergierig
  • Je bent een echt aanpakker en ziet het werk
  • Je bent in het bezit van een B-rijbewijs en eigen vervoer
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever bevindt zich in de regio van Surhuisterveen en is opzoek naar 1 of 2 nieuwe melkers. Betreft een echt familiebedrijf, die met veel passie hun boerderij runnen. Ze staan eventueel ook open om jou het vak te leren mits jij zeer leergierig bent en weet van aanpakken! 


Wat wij bieden

Wij bieden een leuke baan waar jij lekker actief bezig bent! Waar zowel een parttime of fulltime dienstverband mogelijk is. Je ontvangt een marktconform salaris tussen €6,64 (start salaris 18 jaar) tot €15,- bruto per uur afhankelijk van jouw leeftijd, kennis en ervaring.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in