+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hurdegaryp.

Weekendmelker Hurdegaryp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

AB Vakwerk

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
AB Vakwerk

Gevraagd

  • 0 - 16 uur
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van koeien en het melken van deze dieren? Dan is deze baan perfect voor jou! We zoeken iemand die in het weekend kan werken en die graag meer wil leren over het melkproces. Je gaat belangrijk werk doen, want door het melken zorg je goed voor de koeien. Ook als je nog geen ervaring hebt, kun je bij ons aan de slag. We leren je alles wat je moet weten. Plus, je kunt een certificaat halen als bewijs van wat je geleerd hebt. Kom eens langs, de koffie staat klaar! Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij gepassioneerd over het melkproces? Woon je in de buurt van Hurdegaryp en ben je vrij om elk weekend mee te werken? Dan nodigen wij jou van harte uit om eens langs te komen! Bij ons staat de koffie altijd klaar.

Als melker speel je een cruciale rol in het zorgen voor het welzijn van onze koeien door ze op tijd en op de juiste manier te melken. Je zult grotendeels zelfstandig aan het werk zijn. Beschik je al over ervaring? Fantastisch! Dan kun je meteen aan de slag, ofwel bij ons in dienst of op basis van een zzp-overeenkomst.

Maar zelfs als je nog geen ervaring hebt, nodigen we je van harte uit om ons team te komen versterken! Via onze vakschool bieden we jou de mogelijkheid om het melken te leren en een certificaat te behalen. Zo kun je stap voor stap je weg vinden in deze boeiende sector.


Gevraagd

  • Ervaring als melker is een plus, maar we verwelkomen ook graag enthousiaste kandidaten die bereid zijn om het vak te leren.
  • Beschikbaar zijn op korte termijn is essentieel voor deze functie.


Aanbod

  • Je ontvangt een prima bruto uurloon tussen de € 7,96 en € 16,33 op basis van leeftijd, kennis en ervaring.
  • Het weeksalaris storten we elke vrijdag op je rekening, lekker voor het weekend.
  • De mogelijkheid tot een langdurig dienstverband met uitzicht op vastigheid.
  • Een prachtige baan als melker, maar ook een paar gloednieuwe werklaarzen om goed voorbereid aan de slag te gaan.
  • Een vast contactpersoon binnen AB Vakwerk die alles voor je regelt.
  • Ga je bij ons aan de slag? Dan krijg jij van ons een opleidingsvoucher van maar liefst € 1000,00! Hiermee kan jij de training of cursus volgen die jij zelf wilt!


Bedrijfsomschrijving

Welkom bij AB Vakwerk! Wij zijn al sinds 1959 actief, maar we zijn nog steeds jong van geest. Onze roots liggen in de agrarische sector en daar zijn we enorm trots op. We zijn namelijk een coöperatie die eigendom is van meer dan 3300 agrarische ondernemers. Samen met onze leden zoeken we altijd naar agrarisch talent!Droom je ervan om als melker aan de slag te gaan bij één van onze leden? Dan willen we graag met je kennismaken. We begrijpen dat elke melker andere voorkeuren heeft. Daarom gaan we graag voor je aan de slag om het melkveebedrijf te vinden dat het beste bij jou past.Wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Paul. Je kunt hem bereiken op 0519-220859.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in