+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tijnje.
Laad meer vacatures

Ervaren melker (middag) Tijnje

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

AB Vakwerk

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 0 - 16 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 16,33 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Houd je van zelfstandig werken en ben je graag bezig met koeien? Je werkt in een team van 3, waarbij je ook de kalfjes voert. Je bepaalt zelf hoe je je taken aanpakt, maar de boer is altijd in de buurt voor vragen. Je werkt op donderdag en vrijdagmiddag en in het weekend, wat goed te combineren is met school of een andere baan. Als het werk bevalt, is er kans op een vast contract en meer uren. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Melk je graag zelfstandig? En ben je donderdag- en vrijdagmiddagen en om het weekend beschikbaar? Dan is deze baan als melker zeker iets voor jou!

Samen met de melkveehouders en 2 collega's zorg jij ervoor dat de 60 koeien van dit familiebedrijf gemolken worden. En dat doen jullie in een 2x 6 visgraad. Je bent zelfstandig aan het werk en ervaring als melker is dus belangrijk. Ook het voeren van de kalfjes hoort bij je takenpakket. Je wordt vrijgelaten in de manier hoe je de werkzaamheden uit wilt voeren, als het werk maar goed gebeurd. Ondanks de zelfstandigheid van de functie is de melkveehouder altijd in de buurt mocht je een vraag hebben.

Je werkt donderdag- en vrijdagmiddag van 16:30-18:30 uur. Daarnaast melk je ook om het weekend 's ochtends van 06.00-08.30 uur en 's middags van 16.30-18.30 uur. Kun je een keer niet? Dan wordt er gekeken wie het van je over kan nemen. Ook een keer wat later beginnen is geen probleem.

Het werk is qua werktijden bijvoorbeeld ideaal te combineren met school of naast een andere baan. Je kunt per direct starten. En als het van beide kanten goed bevalt krijg je snel een vast contract. Ook een uitbreiding op de uren is bespreekbaar.


Gevraagd

  • Ruime ervaring met koeien melken.
  • Je bent een zelfstandige werker die secuur werkt.


Aanbod

  • Afhankelijk van je leeftijd en ervaring verdien je tussen de € 13,27 en € 16,33.
  • Reiskostenvergoeding van € 0,23 p/k.
  • Een mooie agrarische (bij)baan bij een gemoedelijk familiebedrijf.
  • Ook zzp’ers zijn vrij om te reageren.


Bedrijfsomschrijving

Op dit melkveebedrijf wordt gerund door de boer. Hij doet veel werkzaamheden zelf en wordt daarbij geholpen door een tweetal melkers. Ze melken ongeveer 60 koeien. Daarnaast verzorgen ze ongeveer 5 stuks jongvee. De sfeer is gemoedelijk en er is ruimte en tijd om te leren en om vragen te stellen.Wil jij donderdag en vrijdagmiddag een paar uurtjes aan de slag en om het weekend? Reageer dan direct! Heb je eerst nog vragen? Stel deze aan Willem via 06-45096295 of [email protected].
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in