+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dokkum.

ZZP agrarisch medewerker Dokkum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

AB Vakwerk

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance
  • 30 - € 35 p/u

Vacature in het kort

Bij AB Vakwerk kan je als ZZP'er in de agrarische sector genieten van flexibiliteit en zekerheid. Je speelt een belangrijke rol in het ondersteunen van onze leden door je agrarische expertise in te zetten. Je bepaalt zelf wanneer je werkt, van het verzorgen van melkbeurten tot het overnemen van de bedrijfsvoering. Deze dankbare rol biedt ook kansen om je te blijven ontwikkelen, bijvoorbeeld door het leren van specialistische taken zoals klauwverzorging. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Zoek je als ZZP'er in de agrarische sector naar flexibiliteit en vrijheid in je werk, terwijl je tegelijkertijd een rol speelt in het ondersteunen van onze leden? Bij AB Vakwerk combineren we het beste van twee werelden: de mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer je werkt, met de zekerheid van continu werk. Jouw agrarische expertise is onmisbaar om de bedrijfscontinuïteit van onze leden te waarborgen.

Als agrarisch specialist heb je de vrijheid om zelf te kiezen wanneer je beschikbaar bent om in te springen. Het kan gaan om het verzorgen van enkele melkbeurten of zelfs het tijdelijk overnemen van de volledige bedrijfsvoering. Dit maakt de rol niet alleen uiterst dankbaar maar biedt ook een unieke kans om je te richten op werk dat echt bij jou past, op de momenten die jou het beste uitkomen.

Als agrarisch specialist bestaat je voornaamste taak uit het vervangen van een boer in geval van ziekte.
Je krijgt een uitdagende functie in de agrarische wereld waarin je jezelf kan blijven ontwikkelen. Zo bieden we ook specialistische diensten aan waar jij je ook mee gaat bezighouden. Denk dan aan klauwverzorging of het opruwen van vloeren.


Gevraagd

  • Je hebt ervaring in de agrarische sector.
  • Je bent flexibel inzetbaar.
  • Je bent behulpzaam en je kan goed zelfstandig werken.


Aanbod

  • Een goed uurtarief tussen de € 30,00,- en € 35,00,- per uur.
  • Bij AB Vakwerk zorgen we ervoor dat jouw facturen altijd binnen 1 à week wordt betaald, zodat jij snel en zeker beloond wordt voor je werk.
  • Je krijgt een vast contactpersoon bij AB Vakwerk, waarbij de planning wordt afgestemd op jouw behoeften en beschikbaarheid.


Bedrijfsomschrijving

Met meer dan 65 jaar ervaring is AB Vakwerk dé agrarische coöperatie die altijd paraat staat voor haar leden. Of het nu gaat om ziektevervanging, gespecialiseerde diensten zoals klauwverzorging en vloerbehandelingen, of het bieden van de nieuwste opleidingen en technologieën, wij kennen de agri- & foodsector als geen ander.Met een team van zo'n 150 bedrijfsverzorgers ondersteunen we onze ruim 3300 leden door dik en dun. Bij AB Vakwerk vinden we niet alleen kracht in onze coöperatieve structuur, maar ook in de hechte band die we vormen als gemeenschap, gedreven door passie en een gedeelde toewijding aan succes.Wil jij er samen met ons voor zorgen dat het werk bij onze leden altijd door kan gaan? Voor meer informatie over de vacature, de mogelijkheden en de functie agrarisch medewerker kun je contact opnemen met Auke, via telefoonnummer 0519-220859 of per mail [email protected].
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in