+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Westzaan.
Laad meer vacatures

Servicemonteur regio Rotterdam/Leiden Westzaan

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Wilo Nederland

  • Gecontroleerde werkgever
Wilo Nederland

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Als Servicemonteur (bij ons Service Engineer genoemd), rijd je dagelijks vol energie van de ene naar de andere klus. Ter plekke waarborg je de relatie met de klant. Je bent verantwoordelijk voor reparaties, preventief en correctief onderhoud aan pompen en pompinstallaties. Het gaat hierbij niet alleen om producten van Wilo, maar ook van andere merken. Ook stel je pompen en pompinstallaties in bedrijf en voer je hier garantiebeoordelingen op uit. Je doet je klussen vaak zelfstandig en soms samen met een collega. Meestal is dat op locatie en soms in het magazijn in Westzaan. Met je laptop en mobiele telefoon rapporteer je dagelijks aan de werkvoorbereiding over de uitgevoerde werkzaamheden.

Gevraagd

Om succesvol te zijn in deze functie zoeken we kandidaten met een (elektro-) technische opleiding en/of ervaring in de pompenindustrie. Je hebt bij voorkeur ervaring met het installeren, onderhouden en repareren van pompen en systemen, maar dit is geen vereiste. Belangrijker is dat je communicatief vaardig bent en een klantgerichte instelling hebt. Je begrijpt dat tevreden klanten de basis vormen voor ons succes en handelt hier ook naar. Daarnaast ben je proactief, flexibel en heb je geen 9-tot-5-mentaliteit. Werken in de techniek betekent namelijk dat er soms onverwachts een beroep op je wordt gedaan, bijvoorbeeld in geval van storingen bij klanten.

Aanbod

Als Servicemonteur bij Wilo Nederland kun je rekenen op een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak en diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. We vinden het namelijk belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen en hun kennis en vaardigheden op peil houden. Daarnaast krijg je de kans om deel uit te maken van een toonaangevende organisatie in de pompenindustrie en bij te dragen aan onze gezamenlijke groei en succes. Dit biedt dus niet alleen mogelijkheden voor persoonlijke groei, maar ook voor doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in