+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wieringerwerf.
Laad meer vacatures

Allround seizoensmedewerker leliebedrijf Wieringerwerf

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Luba

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 15,49 p/u

Vacature in het kort

Kom werken als seizoensmedewerker in een familiebedrijf dat al generaties lang lelies kweekt. Je helpt van oktober tot december en van juni tot augustus. Je doet van alles, van het verzorgen van de lelies tot het werken in het laboratorium. Zo ben je 's avonds vrij. Het is een kans om te leren over de lelie-industrie en in een leuk team te werken. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Jouw toekomstige werkgever is op zoek naar een flexibele en enthousiaste seizoensmedewerker die het team komt versterken tijdens de piekseizoenen van oktober tot december en van juni tot augustus. In deze rol krijg je een gevarieerd takenpakket waarbij je betrokken bent bij alle aspecten van het bedrijf, van het verzorgen van de lelies tot het ondersteunen van tests in het laboratorium.

Jouw taken zullen onder meer bestaan uit het bestuiven van lelies en ondersteuning bieden aan het bestuiversteam. Je zult algemene kas- en schuurwerkzaamheden uitvoeren om de lelies te laten floreren.
Je hebt klantcontact om ervoor te zorgen dat de klanten tevreden zijn met de producten. Ook ga je je bezighouden met planten, oogsten en gewasverzorging om de kwaliteit van de lelies te waarborgen. Daarnaast verricht je schoonmaakwerkzaamheden om een schone werkomgeving te behouden.

Ben jij klaar om je talenten te laten bloeien en het team te komen versterken tijdens de drukste periodes? Solliciteer dan snel! We kijken ernaar uit om van je te horen en samen een bloeiend seizoen tegemoet te gaan!


Wat wij bieden
  • Een tijdelijke baan van 40 uur per week tijdens de seizoenen, van maandag tot en met vrijdag
  • Werktijden van 7:00 uur tot 16:00 uur, zodat je 's avonds vrij bent
  • De mogelijkheid om ervaring op te doen in de bloeiende lelie-industrie
  • Een gezellig en gemotiveerd team om mee samen te werken
Wat wij vragen
  • Je bent iemand die verantwoordelijkheid neemt en initiatief toont
  • Je hebt geen moeite met werkzaamheden die fysieke inspanning vereisen
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een familiebedrijf dat van vader op zoon(s) is gegaan. Er is een nuchtere, familiaire sfeer en de mensen die er werken, blijven in de meeste gevallen tot hun pensioen. Loyaliteit en verantwoordelijkheid zijn dingen die voor dit bedrijf erg belangrijk zijn. Het bedrijf houdt zich bezig met het kweken van lelies in de breedste zin van het woord. Dit omvat niet alleen het fokken van nieuwe variëteiten, maar strekt zich ook uit tot de lelie als pot- of tuinplant. Het fokken en selecteren gebeurt op de boerderij. Hiervoor is een kas met koeling beschikbaar, een verwerkingsruimte en een volledig uitgerust laboratorium. Dit bedrijf heeft een volledig geconditioneerde ruimte waar de bloei van nieuwe variëteiten uitgebreid wordt getest.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in