+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wijchen.
Laad meer vacatures

Mechanical Engineer - Innovatieve Machines Wijchen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Dompel jezelf onder in een wereld van innovatie en creativiteit! We hebben een uitdagende functie voor een Mechanical Engineer die gepassioneerd is over het construeren van 'speciaal-verpakkings-machines'. Onze projecten dagen je uit en zijn verre van standaard.

Ben jij een teamplayer die graag samenwerkt met collega's om machines te ontwerpen en ontwikkelen voor diverse klanten? Dan is deze functie iets voor jou!

Als Mechanical Engineer richt je je op de werktuigbouwkundige aspecten en heb je ervaring met verschillende productieprocessen. Je ondersteunt een Senior of Lead Engineer bij het ontwikkelen van nieuwe machines. Je bedenkt innovatieve oplossingen en werkt deze uit tot een volledig ontwerp. Binnen ons bedrijf heb je veel mogelijkheden om betrokken te zijn bij werkvoorbereiding, inkoop en productie, omdat de lijnen kort zijn.

Wat ga je doen? Je zult betrokken zijn bij het volledige proces van het ontwerpen van machines en machineonderdelen, vanaf de conceptfase tot de uiteindelijke realisatie. Je maakt 3D-constructiemodellen onder begeleiding, stelt montage- en productietekeningen en stuklijsten op, verwerkt wijzigingen en voert eenvoudige sterkteberekeningen uit. Geen dag is hetzelfde en elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee.

Je zult werken op de afdeling Mechanical Engineering, waar je samen met collega's van de R&D-afdeling en Electrical Engineers het brein achter de machines vormt. Onder leiding van een Project Manager zul je in een projectteam tekenen en ontwerpen. De machines worden gebouwd op locatie, dus je kunt je eigen eindproduct zien en samenwerken met de Project Monteurs om de machines steeds verder te verfijnen.



Gevraagd

Wat verwachten we van jou? We vragen een afgeronde technische opleiding op MBO+/ HBO-niveau in de werktuigbouwkunde. Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie is een pré. Je moet in staat zijn technische specificaties te lezen en kennis hebben van machinebouw in het algemeen. Ervaring met 3D-tekenpakketten zoals Inventor, SolidWorks of Pro-E is vereist. Kennis van maakbaarheid en productietechnieken is ook een pré. Daarnaast is een proactieve, dienstverlenende instelling van belang, samen met een flexibele instelling en openheid voor alternatieven. Je bent nauwkeurig, creatief en zelfstandig, en je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.



Aanbod

Wat bieden wij jou? Na een grondige inwerkperiode wacht een boeiende functie in een ambitieuze en dynamische werkomgeving, waar groei en voortdurende professionele ontwikkeling centraal staan. Wij hechten veel belang aan jouw persoonlijke groei en bieden uitstekende mogelijkheden hiervoor. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruim aantal vakantiedagen, flexibele werktijden en een aantrekkelijke pensioenregeling. Bij ons kom je terecht in een bedrijf dat jouw toewijding waardeert en jouw inzet beloont.



Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Continu Professionals, waar technisch meesterschap tot leven komt! Bij Continu Professionals brengen we de meest bekwame engineers samen, afkomstig uit diverse achtergronden en met een grenzeloze passie voor technische excellentie. Onze medewerkers zijn ware technische visionairs, met scherp inzicht en een ongeëvenaarde vaardigheid om innovatieve oplossingen te vinden.Bij Continu Professionals zijn we gespecialiseerd in het aangaan van technische uitdagingen en het verleggen van grenzen binnen de engineeringsbranche. Ons team van gedreven engineers werkt zij aan zij, met één gemeenschappelijk doel: complexe projecten tot een succesvol einde brengen en de wereld verbeteren met hun grensverleggende creativiteit.Bij Continu Professionals geloven we in meer dan alleen uitmuntende vaardigheden. We hechten waarde aan eerlijkheid en proactief handelen. Onze medewerkers hebben een onwrikbare vastberadenheid om de technologische wereld te transformeren, en ze zullen niets onbeproefd laten om dit doel te bereiken. Doe mee met ons team en ervaar hoe jouw technisch meesterschap een blijvende impact kan hebben!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in