+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wijchen.
Laad meer vacatures

Project manager Wijchen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Welkom bij ons dynamische team! Bij ons ziet jouw toekomst er als volgt uit: je zult fungeren als de onverschrokken kapitein van een projectmanagementbemanning die bestaat uit getalenteerde projectmanagers, een bedreven projectbeheerder en natuurlijk ons fantastische afdelingshoofd. Als een ervaren projectmanager is het jouw ultieme doel om het hele project, vanaf het moment van orderplaatsing tot aan de succesvolle oplevering, met glans te begeleiden. En raad eens? Jij bent precies degene die dat kan!

Jouw natuurlijke talent om als sturende kracht op te treden tussen klanten en diverse technische disciplines komt hier volledig tot zijn recht, want bij ons draait alles om projectbeheer. Het spreekt voor zich dat je als projectmanager de touwtjes strak in handen moet houden om alles soepel te laten verlopen.

Zodra je de order hebt aangenomen, kan het ontwerpproces van start gaan. Dit is het moment waarop jouw betrokkenheid en nauwe samenwerking met onze mechanical- en electrical engineering-afdelingen tot uiting komen. Je zult ook in contact treden met onze software engineers om het besturingsontwerp te bespreken. Bovendien neem je de leiding bij het begeleiden van de interne bouwprocessen en onderhoud je nauw contact met verschillende leveranciers. Zodra de test- en validatiefase is afgerond, is het tijd om de machine in bedrijf te stellen. Van begin tot eind neem je de verantwoordelijkheid voor het project op je, omdat het simpelweg jouw project is. Gedurende het hele traject fungeer je als aanspreekpunt voor zowel de interne organisatie als de klant, en je behoudt te allen tijde het overzicht. Je hebt zelfs meerdere projecten tegelijkertijd onder je hoede. Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, is een gedegen planning, kostenbeheersing en projectorganisatie van essentieel belang. Daarom zul je ongetwijfeld een uitgebreid projectplan opstellen om het overzicht goed te bewaren. Daarnaast houd je voortdurend toezicht op de technische en kwaliteitsaspecten van het project, en voorzie je belanghebbenden tijdig van de juiste informatie.

Aangezien we een vooraanstaande internationale speler zijn in de wereld van machinebouw en werken voor marktleiders in de voedings- en gezondheidszorgindustrie, is het van groot belang dat je in staat bent om sterke klantrelaties op te bouwen en te onderhouden. En hoe geweldig zou het zijn als je daadwerkelijk naar je klanten over de hele wereld kunt reizen? Ja, dat klopt! We bieden je de mogelijkheid om tot wel 15% van je tijd bij je klanten aan de andere kant van de wereld door te brengen. Hoe gaaf is dat?

Samenvattend:

  • Je stelt een gedetailleerd projectplan op en zorgt ervoor dat alle deadlines worden gehaald, met als resultaat een succesvolle realisatie.
  • Je houdt nauwlettend toezicht op het projectbudget en maakt prognoses van de financiële projectresultaten.
  • Je draagt bij aan voortdurende verbeteringen van de prestaties en werkwijzen.
  • Je zorgt ervoor dat alle werkzaamheden binnen de verschillende disciplines soepel verlopen door regelmatig overleg met het projectteam en individuele teamleden.
  • Waar nodig identificeer je verbeterpunten en voer je ze door om de beschikbaarheid van stuurinformatie te vergroten.
  • Je zorgt ervoor dat relevante projectinformatie tijdig wordt verstrekt aan de Project Management Director en/of het Management Team.

Ben jij een gedreven Project Manager die klaar is voor zijn tweede of derde carrièrestap binnen onze organisatie? Wil jij ons helpen groeien door jouw expertise en vaardigheden in te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!



Gevraagd

Ben jij een technisch genie met een afgeronde HTS-opleiding in Werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde? Heb je ervaring opgedaan in de spannende wereld van machinebouw? Dan hebben wij een geweldige kans voor jou!

We zoeken iemand zoals jij, iemand die vloeiend Nederlands en Engels spreekt en schrijft. Communicatie is essentieel in ons internationale speelveld, dus het is belangrijk dat je deze talen beheerst.

En het beste komt nog: jouw passie voor reizen wordt beloond! Ben je klaar om de wereld te ontdekken? Ongeveer 10-15% van je tijd zul je internationaal kunnen reizen. Stel je eens voor, terwijl je je technische vaardigheden aanscherpt en je kennis vergroot, kun je ook nieuwe culturen ervaren en de wereld verkennen. Dat is toch geweldig?

Dus als jij die enthousiaste, gedreven professional bent die klaar is voor een nieuwe uitdaging, dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons dynamische team. Solliciteer vandaag nog en laat je carrière nieuwe hoogten bereiken!



Aanbod

Welkom in de wereld van uitdaging en variatie! Bij ons krijg je een rol waarin elke dag anders is en waarin je interessante projecten mag managen, vaak voor grote spelers op wereldniveau. We bieden jou de mogelijkheid om je creativiteit en expertise de vrije loop te laten in een informele en open cultuur. Hier wordt jouw eigen inbreng en mening gewaardeerd en gezien als een waardevolle bijdrage aan ons succesverhaal.

Maar dat is nog niet alles! Naast een inspirerende werkomgeving bieden wij ook uitstekende arbeidsvoorwaarden. Jouw harde werk en toewijding worden beloond met een competitief salaris tussen de €3500 en €5000, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Daarnaast krijg je 27 vakantiedagen en maar liefst 13 ADV-dagen om te genieten van welverdiende rust en ontspanning.

En laten we de toekomst niet vergeten! Wij zorgen ervoor dat je deelneemt aan een collectieve pensioenregeling, zodat je ook na jouw carrière bij ons kunt blijven genieten van financiële zekerheid. Kortom, wij zorgen goed voor jou, omdat we weten dat jouw welzijn en succes essentieel zijn voor het bereiken van onze gezamenlijke doelen.

En als kers op de taart vallen wij onder de CAO Metalektro, wat betekent dat je kunt rekenen op een betrouwbare en solide werkomgeving.



Bedrijfsomschrijving

'Welkom bij "Continu Professionals", waar we projectmanagers in hun kracht zetten! Bij Continu Professionals brengen we de meest getalenteerde projectmanagers samen, afkomstig uit diverse achtergronden en met een onuitputtelijke passie voor technische excellentie. Onze projectmanagers hebben een scherp oog voor technische details en blinken uit in het vinden van innovatieve oplossingen.Bij Continu Professionals zijn we gespecialiseerd in het aangaan van technische uitdagingen en het verleggen van grenzen binnen de projectmanagementsector. Ons team van gedreven projectmanagers werkt zij aan zij om complexe projecten met succes af te ronden en de wereld te verbeteren met hun creatieve oplossingen.Bij Continu Professionals geloven we dat onze projectmanagers niet alleen beschikken over uitmuntende vaardigheden, maar ook eerlijk en proactief zijn. Onze medewerkers zijn vastberaden om de technologische wereld te transformeren en zullen er alles aan doen om dit doel te bereiken.Bij Continu Professionals zorgen we ervoor dat onze projectmanagers in de spotlights staan, omdat we geloven dat hun expertise en toewijding het verschil maken. We bieden een omgeving waar vakmanschap tot leven komt en waar successen worden gevierd. Samen zetten we de standaard voor uitmuntendheid in projectmanagement en dagen we onszelf voortdurend uit om verder te gaan dan de verwachtingen.Dus sluit je aan bij ons team van gepassioneerde projectmanagers en ontdek de opwinding van het leiden van innovatieve projecten die de wereld veranderen. Samen zullen we nieuwe hoogten bereiken en successen vieren die de tand des tijds zullen doorstaan. Solliciteer vandaag nog bij Continu Professionals en geef jouw carrière een boost!'
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in