+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Callcenter medewerker Wijchen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WerkBedrijf Rijk van Nijmegen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.253 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie help je klanten met het boeken van taxiritten en zorg je dat alles goed in het systeem komt. Je werkt vooral met de telefoon. Je komt te werken in een team dat houdt van klantvriendelijkheid. Het is fijn als je al wat ervaring hebt met bellen. Je kunt zowel fulltime als parttime aan de slag. Er is ook de mogelijkheid om soms thuis te werken. Plus, er zijn kansen om door te groeien binnen het bedrijf. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat zijn je taken?
In deze functie sta je klanten te woord en verwerk je taxiritten van onze reizigers in het systeem, dit doe je voornamelijk telefonisch. Er wordt gewerkt in diensten waarin de start- en eindtijden variëren tussen 07:00 ’s ochtends en 23:00 ’s avonds. In deze functie geniet het de voorkeur dat je ervaring hebt met telefonie. Je gaat werken op onze vestiging in Wijchen. Je komt terecht in een gezellig en hardwerkend team, die graag klantvriendelijk onze reizigers en klanten te woord staan.

Deze functie vraagt van jou
Je bent communicatief vaardig. Je hebt een klantgerichte instelling en zet graag net een stapje extra voor de klant. Verder is het belangrijk dat je over de volgende vaardigheden beschikt:

Computervaardig
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Klantvriendelijk
Flexibel inzetbaar

Over het bedrijf
Qarin heeft als missie om reizigers en opdrachtgevers de best mogelijke mobiliteitsoplossingen te bieden. Dit realiseren we door middel van verschillende diensten. In opdracht van NS verzorgen wij reisassistentie op meer dan 250 stations in Nederland. Daarnaast is Qarin in opdracht van de provincie Gelderland verantwoordelijk voor haltetaxiRRReis, een succesvol Flex-OV product. In opdracht van het Ministerie van VWS vervoert Qarin teamsporters met een mobiliteitsbeperking door heel Nederland. Tot slot gaan wij binnenkort het callcenter verzorgen voor RegioRijder, het Wmo-vervoer voor acht gemeenten rondom Haarlem.

Wat bieden zij jou
Een fulltime of parttime baan, 16-40 uur is mogelijk. Je salaris (o.b.v. 40 uur) zal € 2.253,17 per maand zijn. Wij zorgen daarnaast voor een goede pensioenregeling (indien gewenst) en een goede balans tussen werk en privé. Ook bieden wij de volgende mogelijkheden in het werk:

Thuiswerken is in overleg mogelijk in vroege en late uren
Doorgroeimogelijkheden naar onze regiecentrale
Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct hieronder en stuur je CV met motivatiebrief mee!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in