+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

R&D Engineer Winsum (FR)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

InTechniek.com

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Is groeien voor jou belangrijk? Wil jij eigenhandig meebouwen aan machines van topkwaliteit, die wereldwijd worden gebruikt? Wellicht is deze vacature iets voor jou: Voor Dewulf in Winsum (Friesland) zijn wij namelijk op zoek naar een R&D Engineer Werktuigbouwkunde Landbouwmechanisatie.

WAT GA JE DOEN?

Als R&D Engineer ben je van begin tot eind betrokken bij het innovatieve ontwerp van de nieuwste hightech landbouwmachines. Lijkt het jou leuk om klanten op locatie te bezoeken om machines in de praktijk te zien werken en beoordelen? Dan ben je bij Dewulf in Winsum (Fr) aan het juiste adres.

Je houdt je bezig met het optimaliseren van bestaande producten én ontwikkelt geheel nieuwe onderdelen. Regelmatig heb je overleg met collega’s van jouw eigen afdeling R&D, maar ook met collega’s van andere afdelingen of vestigingen, zoals Operations en Supply Chain over de maakbaarheid van jouw ontwerp. Dewulf beschikt over een eigen R&D werkplaats (deze zit ook op de plant in Winsum), dus je kunt jouw eigen ontwerp assembleren, testen en finetunen!

Je komt te werken in een jong, maar ervaren en professioneel team, waar je goed wordt ingewerkt. De lijnen zijn kort en informeel; De sfeer is vriendelijk, open en direct. Eigen inbreng wordt zeer op prijs gesteld. Dewulf is volop bezig met verandering en innovatie, in technisch en inhoudelijk opzicht en hoe het team zich beter kan profileren in de samenwerking met andere afdelingen. We verwachten daarbij initiatief en input van jou en je collega’s. Uiteraard word je gestimuleerd om jezelf te ontwikkelen door middel van coaching, training en/of opleiding.

WIE BEN JIJ?

  • Een nieuwsgierige geest. Uitdagingen ga je niet uit de weg, je werkt graag samen en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Je bent kritisch, luistert goed en vraagt door;
  • Je komt met constructieve oplossingen en/of innovatieve ideeën.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

  • Een afgeronde Hbo-opleiding Werktuigbouwkunde;
  • Ervaring in de machinebouw is een pré.

WAT BIEDEN WE JOU?

Kom jij ons team versterken? Dan biedt Dewulf je een functie aan voor 32 tot 40 uur. Naast 40 vrije dagen per jaar krijg je een reiskostenvergoeding en we hebben een uitstekende pensioenregeling. Je ontvangt een goed salaris en we organiseren regelmatig leuke activiteiten.

OVER DEWULF

We zijn met 400 medewerkers, vestigingen in binnen- en buitenland én een groot dealernetwerk, een wereldspeler in de productie en verkoop van hightech landbouwmachines voor de teelt van aardappel en wortelgewassen. En weet je wat bijzonder is? Wat je modelleert, mag je bij ons zelf maken! In Winsum maken en testen we zelf onze prototypes in een eigen R&D-werkplaats.

INTERESSE?

Bel, app of mail dan gerust met Arnold, hij vertelt je er graag meer over! via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. | tel. 06 53 33 51 21

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in